Muka pekerja kurier ‘rab4k’, jadi mngsa ser4ngan anjIng ketika hantar barang

Tular di media sosial apabila seorang pekerja penghantar barang ced3ra teruk di muka selepas menjadi mngsa sertngan anjIng ketika menghantar barang di kawasan perumahan.

Ced3ra diser4ng anjIng

Menurut aplikasi Tiktok milik Asri Izham, pemuda yang yang dipercayai adiknya mengalami keced3raan di muka dan telah dikejarkan ke klinik selepas mengalami lvka dalam setelah menjadi mngsa ser4ngan anjIng.

Dalam kapsyen yang disertakan dengan video keced3raan adiknya itu, Asri meminta agar mana-mana pemilik rumah yang membela anjing mengawasi haiwan peliharaan mereka kerana boleh membah4yakan orang lain.

Jadi, dia berharap agar para rider yang menjalankan khidmat penghantaran barangan berhati-hati dengan situasi tersebut.

Boleh sam4n ni tuan

Sehubungan dengan perkongsian video itu, ramai yang meluahkan rasa ger4m terhadap tuan anjing yang tidak peka dengan reaksi haiwan peliharaan mereka jika melihat orang asing di kawasan rumah.

Selain itu, warganet turut menzahirkan rasa simpati terhadap pemuda berkenaan dan mendoakan agar diberi kesembuhan selepas mendapat raw4tan susulan menjadi mngsa serangan anjIng semasa bekerja.

Mana tuan anjing tu?

Bawa je kayu lepas ni

Kesian jugak dekat brader2 courier ni

Kesiannya dik!

Walau bagaimanpun, setakat ini belum ada sebarang penjelasan tepat berkenaan insIden tersebut.

Hal ini kerana kenyataan yang dimaklumkan oleh pemilik akaun Tiktok itu tidak selaras dengan jawapan pemuda tersebut yang ada menyebut tentang anj1ng li4r dalam perbualan yang dirakam itu.

Sumber Asri Izham via omm

Be the first to comment on "Muka pekerja kurier ‘rab4k’, jadi mngsa ser4ngan anjIng ketika hantar barang"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*