Tular Video Wanita Berpurdah Ditvduh Berangan Muka Macam Artis, Jue Aziz Bersuara – “Dia Cuba Nak Buat Suara Ser4k-Ser4k Basah Tapi…”

Pelakon Jue Aziz berharap warganet tidak terus mengec4m pengasas produk kecantikan, Nur Qaseh Aleeya yang ditvduh menyam4r sebagai dirinya dengan berpurdah, sebagaimana yang tular baru-baru ini.

Menurut Jue, dia tidak mengambil isu terbabit sebagai hal ser1us selagi perkara tersebut tidak menga1bkan dirinya atau menjurus kepada hal yang tidak baik.

Kas1han saya tengok apabila dia dikec4m teruk oleh netizen. Agak terkejut jugalah bila ada orang cakap dia seperti saya.

“Saya okey saja bila dia meny4mar sebagai saya selagi apa yang dilakukan itu ke arah kebaikan bukan menga1bkan.

Kalau ia sesuatu yang menga1bkan saya tidak akan berdiam diri, tapi mujurlah dia cuba menjadi diri saya,” katanya.

Pelakon filem Hntu Bnceng ini menambah, meski  masih ada yang mengingatinya, namun dia bersimpati dengan kec4man yang diterima usahawan terbabit.

“Saya ada baca komen-komen di Twitter ada yang kec4m mengenai pemakaian stokin. Rasanya dia sudah jelaskan dia memang pakai stokin berwarna kulit.

Kemudian ada juga yang kec4m bentuk fizikalnya. Saya harap dia kuat berdepan dengan kec4man ini.

“Apapun saya sebenarnya gembira apabila ada pihak masih mengingati saya. Cuma saya kas1han dengan wanita itu.

Saya tak rasa dia sama dengan saya pun, dia cuba nak buat suara ser4k-ser4k basah tapi siapa yang mengikuti perkembangan saya akan tahu itu bukan saya,” katanya lagi.

Terdahulu, tular di media sosial apabila seorang wanita yang memiliki suara mirip pelakon tersebut  mengiyakan dirinya adalah pelakon itu.

Lebih mengejutkan, dia yang mengaku sebagai Jue Aziz turut mengenakan purdah hingga ada peminat yang terkel1ru.

Susulan itu, ia mengundang rasa tidak puas hati dalam kalangan peminat setia pelakon berkenaan hingga ada yang menyifatkan usahawan terbabit seng4ja menumpang popularitinya.

Bagaimanapun, wanita terbabit tampil menjelaskan ia hanyalah gvrauan oleh para pekerjanya dan dia sendiri  tidak pernah menyatakan wajahnya sama dengan pelakon  itu.

Sumber MH,omm

Be the first to comment on "Tular Video Wanita Berpurdah Ditvduh Berangan Muka Macam Artis, Jue Aziz Bersuara – “Dia Cuba Nak Buat Suara Ser4k-Ser4k Basah Tapi…”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*