Lengkap beruniform, Tuan Ezanee turun ke li@ng lah@d bantu urus jen@zah angg0ta

Keprihatinan Ketua Polis Darah Petaling Jaya Asisten Komisioner Nik Ezanee Mohd Faisal sememangnya tidak dapat disangkal lagi.

Disebabkan sikap beliau yang low pro.file, Tuan Ezanee kerap kali menjadi tumpuan media walaupun apa yang dilakukan merupakan tanggungjawab dan amanah seperti yang beliau tegaskan.

Turun ke li@ng lah@d urus jen@zah

Menerusi laporan daripada Harian Metro, Ketua Polis Daerah Petaling Jaya ini sekali lagi menjadi sorotan kamera apabila bertindak masuk ke dalam li@ng lah@d bagi membantu menguruskan peng3bu.mian jen@zah seorang angg0tanya iaitu  Sarjan Mejar Mashidi Husian, 53, yang meningg@l dunia disebabkan mas@lah buah pingg@ng.

B@lu berasa terh@ru

Sehubungan dengan itu, isteri kepada Allahy@rham Sarjan Mejar Mashidi Husian, Puan Nafisah, 53 mengakui berasa terh@ru atas tinda.kan spon.tan Tuan Ezanee dengan keprih.atinan beliau.

“Kami sekeluarga ter.haru dengan tin.dakan Tuan Nik Ezanee yang turun ke li@ng lah@d lengkap dengan uniform.”
“Adik beradik arw@h yang tidak dapat datang turut ter.kejut apabila melihat gambar tular pegawai berpangkat tinggi membantu menguruskan jen@zah.” Katanya

Salam tak.ziah buat seluruh ahli keluarga Allahy@rham

menguruskan jen@zah itu telah beredar di media sosial sejak semalam dan nyata membuatkan warganet semakin menghormati Ketua Polis Petaling Jaya itu.

Mereka juga berharap akan ada lebih ramai lagi pegawai atasan polis menunjukkan contoh teladan yang baik buat seluruh masyarakat.

Sumber: Harian Metro (Hafidzul Hilmi Mohd Noor, Polis Daerah Petaling Jaya via omm

Be the first to comment on "Lengkap beruniform, Tuan Ezanee turun ke li@ng lah@d bantu urus jen@zah angg0ta"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*