Lelaki kongsi video berubah jadi ‘mak ny@h’, isteri setia & terima seadanya

Baru-baru ini, sepasang suami isteri dari Kelantan meraih perhatian warganet apabila video mereka tular di TikTok selepas mendedahkan kisah peribadi yang selama ini menjadi buah mulut masyarakat sekeliling.

Ki.sah mereka bukan sesuatu yang biasa dalam kalangan masyarakat, tam.bahan lagi apabila melihat si isteri ber.suamikan seorang lelaki ‘mak ny@h’.

Kongsi trans.f0rmasi

Pa.sangan suami isteri itu mula mendapat perhatian di TikTok apabila si suami yang menggunakan akaun bernama @abe_pink86, mendedahkan dia masih bahagia bersama isterinya walaupun sudah menukar diri menjadi seorang ‘mak ny@h’.

Turut dikenali sebagai Abe Pink, lelaki yang berusia 35 tahun itu berkongsi cerita perubahan penampilannya menerusi beberapa video yang dimuat naik di aplikasi TikTok.

Menurutnya, dia mengubah penam.pilan kepada seorang wanita sejak beberapa tahun lalu.

Isteri tetap setia di sisi

Walaupun sudah ber.isteri, dia nekad dan tetap meneruskan ni@t menukar dirinya menjadi mak ny@h. Namun begitu, dia dan isteri tidak pernah terfikir untuk berpis@h dan masih menjadi pa.sangan suami isteri yang sah.

Malah, isterinya yang dikenali sebagai Yana tetap se.tia bersama dan menerima segala kekurangan yang dimiliki oleh si sua.mi dengan red.ha.

UjIan Allah

Mung.kin peruba.han yang ber.laku terhadap Abe Pink merupakan satu ujIan dan dvgaan Allah ke atas dirinya. Abe Pink turut menyatakan dia juga tidak meminta per kara itu ter jadi ke atas dirinya.

Dalam pada itu, maj0riti pengikut men doakan agar dia berubah ke ja lan yang benar, malah Abe Pink sendiri memohon warga net men doakan supaya dirinya kem bali ke fitr@h asal sebagai seorang lelaki.

Isterinya turut menerima pujian dan disifatkan sebagai seorang yang ‘tab@h’ kerana sanggup menerima kekurangan suaminya dengan seadanya.

Semoga kekal bahagia

Semoga ‘abe’ kembali ke fitr@h

Semoga ke.setiaan dan kasih sayang isteri jadi asb@b berubah

Berubah perlahan-lahan

Wanita yang baik menerima ke.kurangan suami

Daripada kita mengec@m, lebih baik kita doakan agar dia terbuka hati untuk menjadi lelaki sejati kembali suatu hari nanti. Amin!

Sumber: TikTok @abe_pink86 via omm

Be the first to comment on "Lelaki kongsi video berubah jadi ‘mak ny@h’, isteri setia & terima seadanya"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*