Suami b@lut kasut isteri dengan plastik, ris@u terkena hujan naik motor pergi kerja

Hubungan sebagai pasangan suami isteri pasti melalui pelbagai cab@ran dalam mengekalkan kehar.monian rumah tangga.

Malah, memiliki suami yang memahami dan menyayangi isteri sepenuh hati juga merupakan satu rezeki kurniaan Allah SWT  yang tidak ternilai harganya.

Situasi seperti itu boleh digam.barkan dengan seorang pengguna aplikasi TikTok yang dikenali sebagai Putri Harissa dimana dia bersyukur memiliki suam3i yang sangat menghargai penat lel@h sebagai seorang isteri.

Hujan leba@t, nanti bas@h tak selesa

Video yang menerima lebih 100,000 tontonan itu memaparkan si suami sanggup pergi ke kedai run.cit berdekatan untuk mengambil plastik sebelum memb@lut kasut yang dipakai isterinya agar tidak terkena air hujan.

Menerusi video itu lagi, dapat dilihat suami wanita tersebut bekerja sebagai ‘rider’ penghantar makanan demi mencari wang untuk terus meny@ra keluarga tercinta.

“Ya Allah murahkan rezeki kami sekeluarga, lindungi suamiku dari segala bah@ya. Semoga ikatan perkahwinan ini kekal ke Jannah. Amin,” tulisnya.

Menjengah ke rungan komen, rata-rata netizen teruja melihat sikap tulus suaminya selain turut mendoakan agar dikurniakan rezeki yang berpanjangan.

Rezeki dapat suami yang penyayang

Moga kekal bahagia hingga syurga

Ya Allah, moga dipermudahkan segalanya

Alhamdulillah, jaga suami baik2

Tersentuh hati melihatnya! Semoga dilimpahkan rezeki dan kasih sayang yang berpanjangan. Bila sentiasa bersyukur dengan kehidupan sederhana, inshaallah rumah tangga kekal bahagia.

Sumber: TikTok AuroraRose via omm

Be the first to comment on "Suami b@lut kasut isteri dengan plastik, ris@u terkena hujan naik motor pergi kerja"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*