Sokong hobi suami, isteri hadiahkan kereta idaman seperti dalam ‘game’

Kebanyakan lelaki memang meminati ‘g4me’. Tidak mengira status atau umur, masih bujang mahupun sudah berkahwin, bermain ‘g4me’ dikira sebagai satu hobi biasa dimana isteri sudah l4li dan terp4ksa menerima sekiranya mendapat pasangan ‘kaki g4me’.

Begitulah seperti yang dikongsi oleh seorang usahawan bernama Erni Bougas dimana dia turut menghadapi situasi yang sama apabila mendedahkan bahawa suaminya sangat suka bermain ‘g4me’.

Dia memuat naik kisahnya itu menerusi sebuah video di aplikasi TikTok miliknya, @ernibougass baru-baru ini.

“My husband memang suka sangat main game, setiap kali balik kerja memang ni lah kerja dia. Dan dia sangat obs3s dengan kereta dalam game ni.” luahnya

Menurut Erni, setiap kali pulang dari kerja, suaminya itu sudah tentu akan bermain ‘game’. Bahkan, dia turut mendedahkan suaminya itu menyukai sebuah kereta dalam ‘game’ berkenaan.

Bukan itu sahaja, suaminya juga sudah banyak kali meminta mahu beli kereta itu tetapi tidak diendahkan olehnya. Namun, tind4kan Erni di pengakhiran video tersebut mendapat reaksi positif daripada warganet.

Terima kasih untuk segalanya sayang!

Jelasnya, perkara itu dilakukan sebagai penghargaan di atas sokongan yang diberikan suami terhadapnya selama ini, jadi dia menunaikan impian suami tercinta untuk memiliki kereta idamannya seperti dalam ‘g4me’ tersebut.

Meninjau ke ruangan komen, rata-rata warganet memberi pelbagai reaksi terhadap perkongsian itu dimana rata-rata turut teruja melihat tindkan wanita tersebut dalam menghargai pasangan.

Setiap lelaki memerlukan seorang isteri sebegini

Tak sal@h ada hobi, pastikan lain2 cukup

Baguslah dapat pasangan sama2 menyokong

Bahagianya dapat kereta idaman

Difahamkan, wanita itu merupakan pengasas produk kecantikan tempatan. Ternyata, ramai yang memuji usahawan tersebut kerana memilih untuk memahami dan menyok0ng minat suaminya.

Sumber: TikTokErni Bougas via omm

Be the first to comment on "Sokong hobi suami, isteri hadiahkan kereta idaman seperti dalam ‘game’"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*