(Video) Lebih 1 Juta Tontonan, Cubaan ‘Cvri-Cvri’ Makan Lepas ‘Lunch Break’ Hampir Kant0i Bila CEO Lalu

Apabila bersama rakan-rakan pejabat atau ‘office.mates’, pasti ada sahaja m0men atau peristIwa yang tak dapat dilupakan. Tam.bahan lagi jika dikelilingi rakan sekerja yang ‘sp0rting’, cerita dan seke.pala, mesti tak ke.ring gu.si dibuatnya.

Seperti perkongsi.an sebuah video menerusi aplikasi Tiktok oleh akaun Ifzan Derviest, di mana menunjukkan ge.la.gat pe.muda tersebut yang sedang ‘cu.ri-cu.ri’ makan setelah habis wak.tu rehat.

Reaksi pa.nik dan terkjutnya apabila melihat keha.diran bos di pejabat, menjadi tu.lar sehingga meraih 1.9 juta t0ntonan dan diban.jiri dengan ribuan k0men oleh warganet yang ge.li ha.ti melihat gela.gat pemuda tersebut.

Tiba-tiba CEO lalu…

Rata-ratanya terhIbur melihat pemuda itu yang cuba ‘menyem.bunyikan’ makanan di bawah meja dengan wjah pa.niknya yang jelas ke.lihatan.

Ada di antara warga.net yang turut ber.kongsi penga.laman berdepan sItuasi sama apabila bos muncul ketika sedang ma.kan selepas waktu rehat. Memang kela.kar!

Skill terp3ndam dari sekolah bawa ke tempat kerja

Kel4kar bila boss pula boleh kehulu-kehilir

Pernah kena sampai tersmbur nasi

Sumber: TikTok ifzanderviestonxon via SK

Be the first to comment on "(Video) Lebih 1 Juta Tontonan, Cubaan ‘Cvri-Cvri’ Makan Lepas ‘Lunch Break’ Hampir Kant0i Bila CEO Lalu"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*