[Video]”Aku Mampu Gelak Je Weiiii….. review paling pec4h dari zizan-Sherry

Tiap kali menonj0lkan diri di mana mana media sosial pasti tak k3ring gusi ,melihat telatah dua pelawak yang cukup sinonim dengan lawak lawak nya.

Masing masing suka mengusik dengan lawak yang spontan.

Sherry berkongsi video  bercaptIon,aku mampu gelak je weiiii….. review paling pecah dari @zizanrazak869,dimana dia sedang mnyakat zizan,dengan memberi zizan kotak yang berisi brownies yang sudah diusIk orang.

Paling tak tah4n bila zizan cakap dah ada yang makan smbil tunjuk brownies.

Aksi spontan zizan sangat melucukan,kedengaran shery yang tak berhenti ket4wakan zizan

Aduhai ,min pun rasa tak tah4n  nk gelakkan Zizan  bila tengok reaksi muka dia masa makan brownies

Video berdurasi beberapa minit itu sudah ditonton lebih 100 ribu kali tontonan.

Video

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SherryAlhadad (@sherry_alhadad)

Komen dari netiizen

Tgk zizan ni boleh hilang masalah hidup

Hahahaha yang last tu adoii

Pecahhh..sakit perut

Tak mampu lawan review dia😂😂😂

Sepadanlah awk berdua

Sedap sgt sampi rusak gigi😂

 

Sumber Instagram Sherry_AlHadat

 

 

Be the first to comment on "[Video]”Aku Mampu Gelak Je Weiiii….. review paling pec4h dari zizan-Sherry"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*