Budak pun nak ‘b0dy sh4ming’ ke? Ramai Tampil ‘Backup’ Mawar Selepas Wajah Anaknya DikrItik

Baru-baru ini, pelakon jelita Mawar Rashid berkongsi beberapa keping gambar anak perempuannya, Raden Seri Rosabella Cinta yang kini berusia dua bulan untuk tatapan para peminat di laman s0sial Instagram.

Anak ‘mommy’ atau anak ‘daddy’?

Menerusi gambar-gambar tersebut, Mawar dilihat tersenyum gmbira saat memeg4ng dan mendkung anaknya yang memakai baju berw4rna mer4h jambu bersama reben comel di kepala. Aww. C0mel sangat!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MAWAR RASHID (@mawarashid)

Tidak dina4fikan lagi, ramai peminat yang truja melihat perk0ngsian pelak0n berusia 26 tahun itu dan memuji kec0melan b@yinya. Malah, ada yang menyatakan pendapat anaknya itu mirIp bapanya, Raf Yakob.

K0men tidak ber4sas

Namun dalam ramai yang memuji, ada seorang netiizen yang kur4ng s0pan meningg4lkan kpmen tidak ber4sas mengkritIk wjah kedua-dua anaknya, Raden Rosabella serta anak lelaki Mawar iaitu Raden Muhammad Rafael yang disif4tkan tidak sec4ntik dan set4mpan ibu bapa mereka.

“Kenapa anak dia dua-dua tak c0mel padahal ‘mommy daddy’ cntik dan ‘hands0me’,” tulis netiizen itu di ruangan komen.

Budak pun nak ‘b0dy sh4ming’ ke?

Berikutan k0men neg4tif daripada netiizen berkenaan, ramai peminat dan pengikut Mawar tampil mempert4hankan anak-anak Mawar Rashid. Mana tidaknya, masing-masing masih kecil lagi. Tiada h4ti p3rut sungguh kritIk cptaan Allah.

B@by semua c0mel

Bawa mengucap sebelum menghIna

 

K3cil h4ti Mawar kalau baca k0men

Kalau tiada bnda baik nak diluah, lebih baik dIam

Mawar berkhwin dengan suami, Raden Ahmad Faizal Yaakob yang juga merupakan adik kepada penyanyi dan cef selebriti terkenal, Fazley Yaakob pada 9 November 2017.

Hasil perkahwinan, Mawar dikurniakan dua cahaya mata iaitu Raden Muhammad Rafael dan Raden Seri Rosabella Cinta manakala dua lagi adalah anak tiirinya.

Sumber: Instagram Mawar Rashid via omm

Be the first to comment on "Budak pun nak ‘b0dy sh4ming’ ke? Ramai Tampil ‘Backup’ Mawar Selepas Wajah Anaknya DikrItik"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*