“Ehh..Tempat Yang Sama Cuma Pasangan Yang Berbeza”- Rupanya Bek4s Isteri,Laudya & Aleeysa Pun Engku Emran Pernah Bawak Naik Belon P4nas?..Ada Video Nya

Umum mengetahui, kakak kepada selebriti popular Neelofa iaitu Noor Nabila dilamar Engku Emran di atas belon udara pnas beberapa minggu sebelum melangsungkan majlis pernikahan pada Jumaat lalu.

Terbaru, sebuah ag3nsi media Indonesia, Surya Citra Media melaporkan Emran dikatakan mungkin pernah menaiki belon udara pnas tersebut bersama bekas isteri Laudya Cynthia Bella.

Menerusi laporan video di saluran Youtube, media itu menceritakan kembali detik lamaran r0mantls Emran yang meminta Nabila melihat nota ‘Nikoh Jom’ yang diletakkan di atas rmput sambil menyarungkan sebentuk cincin.

Minit 3:27

Menurut laporan tersebut lagi, selain itu Emran dan Laudya juga masing-masing dilihat mengikuti akaun @myballoonadventure di Instagram yang menawarkan perkhidmatan belon udara pnas berkenaan.

“Lantas benarkah ini petanda jika dulu Bella dan Emran juga pernah menghabiskan waktu berdua di atas belon udara tersebut,” kata media berkenaan.

 

Setakat ini, video berkenaan menerima hampir 27,000 tontonan selain pelbagai re4ksi netlzen mengenai perkara tersebut.

Ada yang mendoakan kebahagiaan Emran dan Nabila, malah ada juga individu mengec4m tindakan Emran apabila sering gagal melalui perhubungan rumah tangga dengan sebaiknya.

Tahniah! Sec0c0k

Doa yang baik2 saja

“Dasar bu4ya drat”

Moga Bella kuat…

Malah lebih menguatkan kenyataan, dalam sebuah video lain di Youtube pada 2017, kelihatan pasangan itu bersama Engku Aleesya (anak hasil perkahwinan Emran & Erra Fazira) bersiar-siar di atas udara menaiki bel0n pnas tersebut.

Video lama Emran & Laudya bersama Aleesya

Untuk makluman, ini adalah perkahwinan ketiga bagi Emran selepas dua perkahwinan terdahulu bersama pelakon popular, Erra dan Laudya berakhir dengan percer4ian.

Sumber: Cari Forum , Youtube Surya Citra MediaGerak Geri Artis

Kredit: Ohmymedia

Be the first to comment on "“Ehh..Tempat Yang Sama Cuma Pasangan Yang Berbeza”- Rupanya Bek4s Isteri,Laudya & Aleeysa Pun Engku Emran Pernah Bawak Naik Belon P4nas?..Ada Video Nya"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*