B0dy G0als sangat..“Nak badan cantik tak semestinya kena 0per4te!” -Datin Paduka Eina Azman

Nama Datin Paduka Eina Azman sememangnya tidak asing lagi dalam kacak dunia hiburan Tanah Air. Berkahwin dalam usia yang muda dan dikurniakan dua orang anak kembar yang comel pastinya sudah melengkapkan kehidupan pelakon berusia 26 tahun ini.

B0dy h0t mama muda

Dia juga tidak l0kek berkongsi aktiviti hariannya di media sosi4l terutamanya di Instagram tidak kisah sama ada di set pengambaran drama ataupun bersama keluarga.

Dalam perkongsiannya yang terbaru, dia telah memuat naik beberapa video menunjukkan lekuk bentuk badannya yang pasti membuatkan para wanita iri!

Jangan ber4ngan je, usahakanlah

Dalam kapsyen yang disertakan dengan tiga video memperagakan bentuk bad4nnya yang langslng, Eina Azman menulis bahawa jangan hanya ber4ngan mahu kurus seperti itu, tapi perlu berusaha melakukannya.

“Don’t wish for it. Work for it. Yes I’m a mother of twins,” –tulisnya.

Ni baru betul wanita tulen!

Diruangan komen muat naik  video kejayaannya mengekalkan bentuk badan menarik walaupun bergelar ibu dua anak, Eina Azman memaklumkan bahawa setiap wanita boleh mendapatkan bentuk tbuh yang cantik tanpa perlu melakukan pembed4han.

Ada juga yang menyamakan kelangslngan pelakon wanita itu seperti bentuk badan usahawan k0ntr0versi, Nurs4jat namun dinaflkan oleh Eina kerana dia adalah wanita tulen.

Macam S4jat pulak tengok

Alaa jeles tengok plnggang dia ramplng

G0als sangat!

Segan nak like kali ni

Walau bagaimanapun, ada juga warganet yang segan untuk menek4n but4ng likes di perkongsian terbaru Datin Paduka Eina Azman kerana disifatkan agak menjol0k mata dan kurang sesuai untuk diperlihatkan umum.

Sumber: Eina Azman

via ohmymedia

Be the first to comment on "B0dy G0als sangat..“Nak badan cantik tak semestinya kena 0per4te!” -Datin Paduka Eina Azman"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*