MUA Bellaz edar karipap ‘free’ buatan sendiri untuk ibu2 h4mil, Sempena Birthday nya.

Bagi peminat dunia solekan, pastinya mengenali jurumekap terkenal MUA Bellaz atau nama sebenarnya Nabilah Zulyadaini yang sememangnya akrab dengan peminat.

 

Selepas berhasrat mahu menaja seorang pengantin yang dian4iya mak andam dengan mekap dan baju busana perkahwinan baru, kali ini MUA Bellaz sekali lagi membuat kebaikkan sempena ulang tahun kelahirannya.

Edar percuma kepada ibu2 h4mil

Dalam p0sting terbaru Bellaz di Instagram, dia telah memuat naik beberapa foto bekas makanan yang terisi karipap pusing fr0zen yang akan died4rkan secara percuma kepada ibu-ibu h4mil.

Apa yang menariknya, jurvmekap tersebut memaklumkan bahawa karipap-karipap itu dibuat olehnya sendiri dibantu suami dan beberapa orang lagi secara manual di rumah!

 

Lihat siaran ini di Instagram

 

Siaran dikongsi oleh Nabilah zulyadaini (@muabellaz)

Ikhlas berkongsi rezeki

Selain itu juga, Bellaz memaklumkan bahawa apa yang dilakukan bersama suami adalah ikhlas bagi memenuhi hasrat ibu-ibu hamil yang teringin mahu merasai sendiri karipap pusing buatannya.

Untung siapa yang dapat rasa karipap pusing tu

Sehubungan dengan perkongsian tersebut, rata-rata warganet telah menlnggalkan k0men dengan memuji tindakan selebriti media soslal itu yang sangat bermurah hati memberikan hasil air tangannya sendiri kepada orang ramai.

Mereka juga turut mengucapkan selamat hari lahir buat MUA Bellaz dan mendoakan agar dia dan seluruh ahli keluarga dimurahkan rezeki.

Suami pun bersungguh buat karipap

Terbaik Bellaz!

Selamat hari lahir Bellaz

Semoga rezeki sekeluarga makin luas

Sumber: Mua Bellaz/ Ohmymedia

Artikel Yang Perlu Dibaca Juga :

MUA Bellaz Sudi ‘sp0nsor’ mekap semula Pengantin Baru

Sejak pagi tadi, tul4r di media sosi4l apabila seorang wanita melvahkan rasa ke4l terhadap mak andm perkahwinannya kerana memberikan servis yang sangat menge.cew4kan.

Lebih meny4kitkan hati, pihak butik perkahwinan tersebut langsung tidak dapat menerima tegvran dan mengab4ikan mesej yang dihantar.

Nak sp0nsor mekap

Perkongsian tersebut tular di media sosi4l sehingga seorang jurvmekap profesional atau MUA yang popular di media sosial dikenali sebagai MUA Bellaz tampil mahu membantu dengan memek4pkan semula wanita tersebut.

Menurut perk0ngsian Bellaz atau nama sebenarnya Nabilah Zulyadaini, dia mahu menaja mek4p serta pakaian pengantin yang lebih cantik untuk mengembalikan kecerlaan pengantin baru itu selepas dianlya dan meng4lami keruglan aklbat mak andm.

Akan bertemu MUA Bellaz lepas PKPB

Pelawaan daripada Bellaz disambut dengan hati terbuka oleh wanita itu yang menggunakan nama akaun Facebook Yana Nazaruddin.

Dia mengucapkan terima kasih dan menjelaskan akan menemui Bellaz sekiranya Perintah Kawalan Pergerakkan (PKP) dil0ngg4rkan dan aktiviti merent4s negeri dibenarkan semula.

Jelaskan sebab terkllan dengan mak andm

Selain daripada itu, Yana turut menyertakan bukti tentang lu4hannya berkenaan butik pengantin yang ditul4rkan sebelum ini.

 

Dia juga menceritakan kembali kejadian yang membuatkan dia sekeluarga berasa terkil4n dengan layanan pihak butik dan perkhidmatan yang disediakan sehingga mer0sakkan hari bahagiannya tempoh hari.

Selain daripada itu, Yana Nazaruddin juga turut berterima kasih kepada semua warganet yang prihatin terhadapnya serta para jurumek4p profesional yang sudi menawarkan pakej mekap semula kepadanya bagi memastikan dia memperoleh mood pengantin baru yang telah ‘dir0sakkan’ oleh pihak butik pengantin yang dibayarnya sebelum ini.

 

“…terima kasih jugak kepada Mua2 yg sudi sponser makeup.” -tulisnya

 

Sumber: Yana NazruddinNabilah Zulyadaini

via ohmymedia

Be the first to comment on "MUA Bellaz edar karipap ‘free’ buatan sendiri untuk ibu2 h4mil, Sempena Birthday nya."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*