“Saya Mintak Maaf..Ada banyak perkara yang saya terlepas pandang” – Neelofa

SELEPAS teruk dik3cam gara-gara tidak sensitlf dengan berkongsi foto dan video aktiviti bersantai ketika berada di Pulau Langkawi, selebriti Noor Neelofa Mohd Noor akhirnya tampll mengakvi kesllap4nnya itu.

 

 

Kes4k kerana menimbvlkan rasa kvrang senang orang ramai, Neelofa, 32, berkata dia sepatutnya menjadi contoh yang baik kepada masy4rakat.

“Saya nak mohon maaf kerana kurang menjaga sensitlviti tentang hal ini.

“Ada banyak perkara yang saya terlepas pandang… saya sepatutnya memberi contoh yang Iebih baik,” katanya menerusi rakaman video kepada mStar.

Perkongsian Neelofa di Instagram ketika bermain jet ski.

Tambah isteri kepada Pencetus Ummah (PU) Riz ini lagi, dia terbuka menerima sebarang tlndakan daripada pihak berkuasa berhubung isu pel4nggaran prosedur oper4si standard (S0P).

“Saya seikhlas hati mohon maaf atas segala kes4lahan S0P yang dalam pengetahuan mahupun luar pengetahuan saya.

“Saya dan suami menerima dengan hati terbuka segala keputusan dan tlndakan daripada pihak berkuasa,” katanya.

Terdahulu Neelofa dan Riz atau Haris Ismail, 26, mengvndang kemr4han ramai apabila dilihat seolah-olah menyal4hgunakan keben.aran rentas negeri ke Langkawi.

Perkongsian aktiviti bersantai di pulau peranginan itu dilihat bercnggah dengan tujuan asal mereka ke sana yang dikatakan atas urusan kerja.

Selain itu p0lls juga membuka kertas sia.s4tan selepas timbul kekec0han bahawa majlis pernikahan mereka yang berlangsung di sebuah hotel di Kuala Lumpur ga.gal mematuhi S0P dan tiad4 penj4rakan fizikal.

 

 

Foto yang menjadi pertlkaian netlzen berhubung dak.waan pel4ng.garan S0P ketika majlis pernikahan Neelofa.

Mereka disl4sat mengikut Sksyen 21A Akta Pence.gah4n Dan Peng4walan Penyaklt Berjangklt 1988 (Akt4 342).

Mengulas mengenai perkembangan sla.sat4n k3s berkenaan, Neelofa berkata anggota keluarga kedua-dua belah pihak selesai memberi keterangan kepada p0lls.

 

“Alhamdulillah akhirnya selesai… saya dan keluarga saya serta suami dan keluarganya hadir di IPD Dang Wangi untuk beri kerjasama dan juga kete.rangan untuk membantu sl.satan pihak berkuasa,” katanya.

 

Neelofa dan Riz diijabkabul pada 27 Mac lalu di Hotel Grand Hyatt, Kuala Lumpur.

Sumber:trendingkini

Be the first to comment on "“Saya Mintak Maaf..Ada banyak perkara yang saya terlepas pandang” – Neelofa"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*