“Why papa alb kami?” – Chef Wan ‘Saklt Dada’ Fikirkan Mas4lah Serina Tak Jujur S0al Perkahwinan Dengan Angg0ta P0lis

Semenjak dua menjak ini, nama Serina Redzuawan yang juga anak kepada chef selebriti terkenal, Chef Wan kian disebut-sebut netlzen selepas berita perkahwinannya dengan seorang anggota p0lis terp4lit pelbagai k0ntr0versi.

Kesal dengan perbuatan anaknya yang dikatakan telah mengahwini suami secara senyap-senyap tanpa pengetahuan bapa, Chef Wan sekali lagi meluahkan kekes4lannya terhadap Serina di Instagram.


Sumber: Instagram

Kali ini pula berkenaan sikap Serina yang mengatakan dirinya sudah dimalvkan berdasarkan beberapa posting Chef Wan sendiri di media sosi4l berkenaan perkahwinannya dengan angg0ta p0lis bernama Meor Muhammad Aidid Meor Jamaluddin itu, lapor Harian Metro.

“Why papa alb kan kami? Malv parent in law because of this…”

Menurut Chef Wan, dia kes4l dan sedlh dengan kata-kata anaknya yang memberitahu mereka berasa malv dengan pendedahannya di Instagram baru-baru ini.

Malah menantunya juga menurut Serina, dikhvatiri dikenakan tindakan tat4tertlb serta dibvang kerja g4ra-g4ra kontr0versi yang mel4nda perkahwinan tersebut.

Why papa alb kan kami? My husband nanti jika kena tndakan tattertlb atau dibuang kerja macam mana? Malv parent in law because of this

“Adoi d0ktor tol0ng check hati saya sakt dan sedlh. Bukan dia ingat hati bapak dia yang ditlpu laki bini. Kita mendapat malv,” katanya yang juga tertek4n dengan kec4man netlzen.

Jumpa dktor kerana saklt d4da dua malam lepas 

Tambah Chef Wan lagi, disebabkan hal tersebut, dia telah menjadi mngsa kec4man segelintir netlzen yang menyokong perbuatan anaknya itu.

“Yang netlzen tak tahu hujung pngkal pula makl hamvn kita tak tentu pasal mau pun all her friends that sided both their perbuatan. 

“Kenapa tak fikir 100x nak buat Rina sebelum semua ini berlaku? Semalam new isteri tua meng4ku mereka kahwin sebelum dia dicer4ikan. Kant0i lagi,” katanya.

Dek kerana tertek4n dengan apa yang berlaku, Chef Wan memberitahu yang dia seakan-akan mengal4mi saklt jantvng sekitar dua malam lepas sehingga dia terpksa berhenti membaca k0men-k0men di media sosi4l. Aduhai… 

 

“Hati saya berdegvp kenc4ng dua malam yang lalu. Saya cakap kepada diri bahawa saya akan mengalmi ser4ngan jantvng kerana saya merasa terceklk. Saya berhenti membaca semua k0men di IG.

“Saya tel4n p!l tidur untuk mentup minda dan hati saya yang tertek4n dari semua maslah ini.

“Sama seperti Dktor, saya menjadualkan pemerlksaan perubatan tahunan saya hari ini di h0spital Gleneagle dan uji4n C0vld-19 untuk kali ketiga. Mari buat pemerlksaan menyeluruh,” katanya lagi.

Apa-apapun diharapkan kemelvt bapa dan anak ini selesailah dengan baik-baik. Esok pun dah mula ramadan kan, marilah kita bermaaf-maafan. 

Sumber:LM

Be the first to comment on "“Why papa alb kami?” – Chef Wan ‘Saklt Dada’ Fikirkan Mas4lah Serina Tak Jujur S0al Perkahwinan Dengan Angg0ta P0lis"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*