Mula2 je ‘sweet’, netizen meIuat tengok wanita genit asyik didukung suami

Sebelum ini, kis4h seorang wanita Syakila Norazma Amira Zuharsema yang mempunyai ketinggian 118 sentimeter menjadi tum puan warga net di socmed.

Mana tidaknya, sisuami Muhammad Azri Zaidi dipuji ikhlas apabila sudi menerima kekurangan diri wanita berusia 27 tahun itu walaupun memiliki perbezaan ketinggian yang ketara antara satu sama lain.

 

Bagaimanapun, netizen menyifatkan pasangan itu sudah mula ‘0ver’ dan ‘merep3k’ melalui beberapa perkongsian video di platform TikTok milik wanita berkenaan @buyahhh.

Jika dilihat menerusi koleksi video yang dimuat naik, pasti terdapat babak Syakila atau mesra dipanggil Yaya didukung oleh suaminya sehingga mengvndang kec4man warganet.

 

 

 

 

Bukan itu sahaja, terdapat juga segelintir individu mendakwa pasangan tersebut seolah-olah sengaja mahu menunjuk kemewahan menerusi video yang berlatarbelakangkan rumah banglo dan kereta mewah.

 

Berikutan itu, rata-rata meluahkan rasa kurang senang terhadap pasangan berkenaan, namun tetap mendoakan agar mereka berdua kekal bahagia dalam menjalani kehidupan rumah tangga.

Macam ‘0ver’ pulak’.. jangan tunjuk harta

Jadi meIuat pulak demi viral

Lama2 orang jemu tengok!

Tak boleh ke layan isteri macam biasa?

Memang kenadukung je ke?

Mula2 suka tapi bila lama..

Susah juga macam ni, tapi pilihan di tangan masing-masing. Kalau tak suka, boleh je ‘bl0ck’. Kalau teruja dengan kisah ‘sweet’ mereka, teruskan ‘follow’!

Sumber: TikTok @buyahhh via omm

 

Be the first to comment on "Mula2 je ‘sweet’, netizen meIuat tengok wanita genit asyik didukung suami"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*