“Dia bukan macam saya”- Che Ta jawab isu cer4i

Dilihat kini jar4ng berkongsi gambar suaminya di s0cmed, aktr3s je­lita Rozita Che Wan bagaimanapun men4fikan seker4s-ker4snya bahawa rumah tangga­nya dengan suami,pelakon Zain Saidin kini di amb4ng percer4ian.

Kosmo melap0rkan, Che Ta meneg4skan tiada sebab perkhwinannya dengan suami dikatakan menuju percer4ian hanya kerana jar4ng berk0ngsi gambar di Instagram.

“Masya-Allah mana ada. Pasal apa nak bercer4i, orang tu nak Zain ke? Baru semalam kami sembahyang tarawih anak-beranak.

“Zain memang jar4ng nak ambil gambar pun. Dia bukan macam saya. Tengok sendiri akaun Instagram dia memang bukan jenis rajin upload gambar pun,” katanya.

Namun Che Ta mengakui adat perkhwinan memang ada pasang svrut, namun hubvngannya dengan suami baik-baik sahaja.

“Saya pun pel1k keluar cerita macam ini. Kami tak bergadvh pun. Kami dah faham per4­ngai masing-masing. Jadi, tiada mas4lah”

Rozita, 47, mendirikan rumah tangga dengan Zain, 37, pada 2013 dan dikurniakan seorang cahaya wanita, Aaisyah Dhia Rania yang kini berusia tujuh tahun.

Rozita turut mempunyai dua orang anak iaitu Ammar Effendy dan Aniq Ezzra hasil perkhwinan pertamanya.

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber : Kosmo via TTK

Be the first to comment on "“Dia bukan macam saya”- Che Ta jawab isu cer4i"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*