Ibu BlMBANG Anak Umur 3 Tahun BerIakuan Aneh Rupa-rupa Positif Dad4h..

Rasa bimb@ng seorang ibu yang melihat anak lelakinya berumur 3 tahun berkelakuan pel!k baru-baru ini terjawab selepas dia membawanya ke h0spital untuk pemer!ksaan dan rawatan.

Menurut d0ktor yang bertugas di Hospital Tunku Azizah, Kuala Lumpur, kanak-kanak tersebut rupa-rupanya telah didapati positif dad4h.

Ketua P0lis Daerah Nilai, Superintendan Mohd Fazley Ab Rahman berkata, hasil rawatan air kenc!ng mngsa mendapat dia positif dad4h jenis amphet4mine dan methapet4mine, lapor Sinar Harian.

Pada 15 April, ibu kanak-kanak berkenaan telah membawanya ke h0spital untuk mendapatkan rawatan setelah melihatnya berkelakuan an3h dan tidak seperti biasa.

“Rawatan dilakukan telah mengesahkan air kenc!ng m4ngsa adalah positif dad4h jenis amphet@mine dan methapet4mine,” katanya.

Sias@tan awal p0lis juga mendapati pada 14 April lalu mngsa telah dijaga oleh bapa tirinya yang berusia 38 tahun di Nilai.

Susulan itu, p0lis kini sedang mengesan bapa tiri mngsa iaitu Mohd Faresh Khalid yang bekerja sebagai tukang jahit yang beralamat di Apartment Mawar Sari Setiawangsa, Kuala Lumpur dan Taman Desa Jasmin, Nilai.

Susp3k menurut p0lis dikehendaki untuk membantu sias@tan mengikut Sksyen 31(1)(a) Akta Kanak-Kanak 2001 dan Sksyen 15(1)(a) Akta Dad@h Berb4haya 1952.

“Inilah bapa syaitan bertopengkan manusia” – Netizen 

Berita ini telah mendapat respon hangat netizen yang mana rata-rata meng3ji perbuatan si bapa yang did4kwa menjadi pvnca kej4dian berlaku dan berharap pihak p0lis meny0al sias@tnya segera.

Haih macam-macam lah kan. Sampai budak pun diberinya dad4h. Kesian sangat. 

Sumber LM

Be the first to comment on "Ibu BlMBANG Anak Umur 3 Tahun BerIakuan Aneh Rupa-rupa Positif Dad4h.."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*