[VIDEO] Selit duit pun tak ‘jalan’, suami kant0i ‘cur@ng’ gigih pujuk isteri dalam bilik

Dalam menjalani kehidupan rumah tangga, sudah menjadi tanggungjawab suami untuk memujuk sekiranya isteri yang meraj0k. Kalau bukan pasangan sendiri, siapa lagi?

Itu tind@kan dilakukan seorang lelaki ini yang terkantoi ‘cur@ng’ apabila mesej yang sepatutnya dihantar kepada ‘skand@l’, diterima oleh si isteri sehingga wanita berkenaan merajuk.

Menerusi platform TikTok, @eskriemkonetto memuat naik sebuah video memaparkan pelbagai aksinya yang sedaya upaya cuba untuk memujuk isteri yang terperap di dalam bilik tanpa sebarang kata.

“Sesi memujuk bila dah kant0i cur@ng..”

Rakaman video berdurasi 11 saat itu memaparkan lelaki tersebut mencuba pelbagai cara demi di luar pintu bilik demi mengambil hati orang tersayang sekali gus boleh berbincang bagi menyelesaikan masalah.

Antara tindakan @eskriemkonetto ialah menyelitkan sejumlah wang di bawah pintu, tetapi mendapat respon yang kurang menyenangkan daripada si isteri.

Selain meraih hampir 888,000 tontonan, video tersebut juga menerima 50,000 tanda suka serta ratusan komen netizen mengenai tind4kan lelaki berkenaan.

Walaupun sekadar ‘content’ semata-mata, netizen memberi pendapat bahawa lsu kecur@ngan bukan bahan ‘mainan’ sebaliknya turut menasihati lelaki itu soal perkahwinan..

Bab2 cur4ng ni susah sikit

Dia ingat duit adalah segala-galanya?

Jangan cur4ng, hargai apa yang ada sekarang…

Bukan buka aib, ‘content’ je!

Kalau betul-betul berlaku terhadap para isteri, rasanya bukan tahap merajuk dah! Terus ‘berlari’ cari tempat untuk mengadu, tak sanggup hati dipermainkan sebegini.

Sumber: TikTok @eskriemkonetto

Via omm

Be the first to comment on "[VIDEO] Selit duit pun tak ‘jalan’, suami kant0i ‘cur@ng’ gigih pujuk isteri dalam bilik"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*