[VIDEO] Anak DERlTA CerebraI PaIsy AKlBAT Pengasuh Biarkan Anak Menang!s Lama, Mungkin Dilamb0ng

Menjadi ibu bapa memang banyak cab@ran. Apatah lagi terpksa meninggalkan anak kepada pengasuh atau menghantar ke pusat jagaan demi mencari rezeki buat keluarga. Kepercayaan sepenuhnya diberikan mereka untuk menjaga anak-anak dengan baik.

Anak lelaki menghid4p peny@kit CelebraI PaIsy.

Menerusi video yang tular di media sosial dikongsikan oleh Linda di akaun TikToknya, dia berkongsi mengenai kisah bagaimana anak lelakinya Azfar yang berumur 13 tahun disahkan menghidap peny@kit CeIebral PaIsy.

Walaupun kini anaknya itu sudah berada di Tingkatan 1, namun peristiwa hitam yang berlaku lebih kurang 13 tahun lalu masih terasa sehingga ke hari ini.

Anaknya dilahirkan secara normal tetapi pada usia tiga bulan Azfar telah dimasukkan ke pusat perubatan. Ketika itu, dktor telah mengesahkan anaknya itu mengalami pendarahan sehingga menyebabkan 0taknya jadi bengkak.

Dipercayai dilamb0ng dan dibiarkan men@ngis lama

Doktor mempercayai punca Azfar jadi sebegitu kerana dia mungkin dilamb0ng dan dibiarkan men@ngis lama oleh pengasuhnya.

Biarpun sudah mencuba pelbagai rawatan termasuklah melakukan pembed4han, namun anaknya masih tidak dapat berjalan dan melihat secara normal serta pembelajarannya terbantut. Meskipun banyak perkara telah terjadi, tetapi Linda telah menarik laporan poIis kerana pihak p0lis mengatakan pengasuh berkenaan mengalami depr3ssion.

Kakak yang beli tudung Linda tu kenal dia sebab kes Azfar. Linda tanya makcik tu ada lagi ke tak. Dia kata ada. Linda bagitahu Azfar pasal kej4dian tu, Azfar bagitahu dia maafkan nenek.

‘Anak Syurga ibu insyaallah’

Sumber ohbulan

Be the first to comment on "[VIDEO] Anak DERlTA CerebraI PaIsy AKlBAT Pengasuh Biarkan Anak Menang!s Lama, Mungkin Dilamb0ng"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*