[VIDEO] Niat Nak Tanya Jalan, Sekali Abang Guard Belanja ‘Pick Up Line’, Memang ‘Sm00th’ Habis Lah!

Memang tak dinafikan, penggunaan ‘pick up line’ seakan sudah menjadi satu trend dalam kalangan rakyat Malaysia terutamanya golongan lelaki bagi memulakan k0munikasi atau untuk memikat seseorang. Selain itu, pick up line juga sering digunakan untuk tujuan bergur@u dan sebagainya.

Itulah yang dilakukan oleh seorang pengawaI keselamatan ini yang secara sp0ntan memberi pick up line kepada beberapa orang gadis. Smooth je!

Dapat ‘pick up line’

Berdasarkan video pendek yang dikongsikan di TikTok, Fadhlin bersama rakannya telah memberhentikan keretanya untuk bertanya arah laluan kepada seorang pengawaI keselamatan yang berada di situ. Lelaki terbabit yang kelihatan agak peramah telah membantu memberikan tunjuk arah kepada gadis-gadis ini. Tetapi apa yang lebih menarik perhatian ramai adalah ‘kata-kata’ yang dikeluarkan oleh pengawal keselamatan tersebut. Sebelum gadis ini bergerak ke tempat yang ingin dituju, pengawaI keselamatan itu dengan sp0ntan telah memberikan pick up line kepada mereka.

Apa beza antara akak dengan Ronaldo? Ronaldo pemain bola tapi awak bermain di fikiran saya.

Gadis-gadis ini kemudian tertawa sebaik sahaja mendengar pick up line tersebut. Boleh dikatakan, mereka langsung tidak menjangka kata-kata itu akan keluar dari mulut pengawaI tersebut. Smooth je ayat dia! Menjengah ke ruangan k0men, kebanyakan netizen turut terhibur melihat gelagat individu ini. Bahkan mereka memuji keramahannya dan berpendapat bahawa lelaki ini sangat ‘enjoy’ dengan kerjanya itu.

Kelakar lah!

‘Terus akak ni lupa direction’

Via ohbulan

Be the first to comment on "[VIDEO] Niat Nak Tanya Jalan, Sekali Abang Guard Belanja ‘Pick Up Line’, Memang ‘Sm00th’ Habis Lah!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*