PoIis Tunggu Lap0ran Punc@ Kem4tian Siti Khodijah

Sungai Petani: P0lis sedang menunggu lap0ran dari Jabatan Kim!a untuk mengetahui pvnca sebenar kem4tian Siti Khodijah Ab Manaf, 32, yang men!nggal dunia ak!bat pend4rahan dalam kepaIa semalam..

Ketua PoIis Daerah Kuala Muda, Asisten Komisioner Adzli Abu Shah berkata, bed4h si@sat dilakukan lebih dua jam bermula 11 pagi hingga 2.30 petang di Jabatan Forens!k H0spital Sultanah Bahiyah (HSB) di Alor Setar, hari ini.

Beliau berkata, pvnca kem4tian mngsa setakat ini belum dapat dipastikan lagi dan perlu mendapatkan analisis makmaI.

“Setakat ini, percakapan dktor sudah dirakam dan mengesahkan tidak ada kesan keced3raan baru atau lama ak!bat dipuk0I pada angg0ta b@dan wanita itu.

“Malah, pemeriksaan juga mendapati tiada keced3raan ser!us pada bahagian angg0ta badan lain namun hanya kesan Iebam ak!bat jaruum dari raw@tan memasukkan ubat-ubatan pada badannya, ” katanya dalam satu kenyataan hari ini..

Adzli berkata, pemeriksaan pada paru-paru mngsa pula terdapat kesan jangk!tan kum@n yang serius akib@t dari raw@tan memasukkan tiub ketika pembed4han di dijalankan.

Selain itu katanya, mngsa juga turut menghidap peny@kit jenis SLE di mana tekanan dar4h boleh naik ke bahagian kepala yang boleh menyebabkan saluran dar4h pec@h.

“D0ktor akan memberi lap0ran penuh selepas selesai sampel dianalisa dari makmaI.

“Setakat ini, k3s diklasifikasikan sebagai m4ti mengej0t,” katanya.

Harian Metro semalam melap0rkan, empat anak Siti Khodijah merindui ibu mereka dan mengharapkan arwh pulang ke rumah untuk menyambut Aidilfitri.

Namun, wanita itu men!nggal dunia pada jam 2.50 pagi semalam ketika masih menerima rawatan di H0spital Sultan Abdul Halim (HSAH) sebelum dihantar ke HSB di Alor Setar untuk dibed4h sias@t.

Mngsa meninggalkan empat anak berusia dua hingga lapan tahun yang kini dijaga nenek mereka di Kampung Teluk Wang, Sungai Pasir, di sini.

Sumber:Hmetro

Be the first to comment on "PoIis Tunggu Lap0ran Punc@ Kem4tian Siti Khodijah"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*