“Saya Tak SaIah, Berhenti Atau Tunggu Surat Sam@n MaIu” – Wafariena

Wafariena beng@ng apabila namanya dipetik menjadi pvnca pelakon Syazuwan Hassan dan bekas teman wanita berpisah. Bukan saja ditud0h sebagai per@mpas, malah dia digeIar perempuan sundaI.

Wafariena Roslan, 26, memberi am@ran kepada individu terb@bit bahawa dia tidak teragak-agak mengambil tind4kan undng-undng jika namanya masih dibur0k-bur0kkan.Dipercayai, bekas teman wanita Syazuwan itulah yang meIempar tud0han serta mem4ki hamun pelakon dan juga bekas peserta program Vokal Mania berkenaan.

“Sebenarnya saya sudah tahu perkara ini beberapa hari lalu, cuma baru viraI hari ini tetapi dibiarkan sahaja sebab saya tidak bersalah.

“Namun, sangat terkiIan apabila dia mula menggeIar saya sundaI sedangkan kami tidak mengenali antara satu sama lain pun.
“Saya tidak mar4h dia nak tud0h saya per@mpas sebab saya tidak buat pun perkara itu tetapi saya sed!h apabila digeIar sebegitu rupa,” katanya kepada Kosmo! Online, semalam.


Lantaran itu, dia meminta individu terbabit berhenti menud0hnya jika tidak mahu surat sam@n malu tiba di tangan.
Menjelaskan hubungannya dengan aktor terbabit, Wafariena menegaskan mereka hanya sahabat di set pengambaran.
“Tiada istilah bercinta pun. Berkasih sayang pun hanya dalam drama.

“Jadi, kepada yang meIemparkan kata-kata yang ter0k kepada saya, berhentilah tabur fitn@h. Saya tidak terIibat langsung dalam masaIah hubungan mereka,” ujarnya.

Mungkinkah akan ada kej4dian s@man meny@man antara Wafariena dan individu terbabit? Apapun, diharapkan semuanya dapat diselesaikan dengan cara baik.

Sumber- CARI

Be the first to comment on "“Saya Tak SaIah, Berhenti Atau Tunggu Surat Sam@n MaIu” – Wafariena"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*