‘Kak Lofa Banyak Berju@ng Untuk Islam’ – Mawar Rashid Pertahan Neelofa

Nama pengacara dan usahawan terkenal iaitu Noor Neelofa semakin hangat diperkatakan berikutan dengan beberapa dkwaan mengenai dirinya yang dipercayai mel@nggar Pr0sedur 0perasi Standard (SOP) yang ditetapkan ker@jaan.

Bukan itu sahaja, setiap tanduk seIebriti ini seolah-olah sentiasa diperhatikan oleh kebanyakan rkyat Malaysia terutamanya pengguna media sosiaI.

Resp0n Mawar Rashid.

Seperti yang kita sedia maklum, Neelofa, suami dan ahli keluarganya telah terpalit dengan beberapa dkwaan meIanggar S0P seperti berkumpul untuk menyambut Hari Raya Aidilfitri, meIanggar SOP ketika majlis perkahwinan serta merentas negeri ke Langkawi dan Negeri Sembilan. Berikutan daripada lsu tersebut, seorang individu dikatakan telah mewujudkan satu petisyen berjudul ‘Ianggar SOP: PDRM, Penj4rakan Neelofa Segera’ dengan tujuan menggesa pihak berkuasa mengenakan huk0man yang setimpaI kepada Neelofa atas kesaIahan yang dilakukannya. Difahamkan, petisyen tersebut telah ditandatangani lebih daripada 45 ribu orang.

Tetapi berbeza pula dengan pendapat seorang pelakon tempatan iaitu Mawar Rashid yang tampil bersuara seakan tidak bersetuju dengan kandungan petisyen tersebut selain membela nasib usahawan terkenal itu. Bukan itu sahaja, menerusi k0men yang ditinggalkan Mawar di satu portal hiburan, dia berpendapat Neelofa merupakan seorang insan yang telah banyak memperjuangkan Islam dan dia tidak sepatutnya dipenj4rakan. Namun, k0men tersebut telah dipadam selepas diperc@yai mendapat kec4man daripada netizen.

‘Jangan lah penj4rakan’

 

Sumber: Hot FM

Via ohbulan

Be the first to comment on "‘Kak Lofa Banyak Berju@ng Untuk Islam’ – Mawar Rashid Pertahan Neelofa"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*