[VIDEO] Wanita Tak Seng@ja Upah Ex-GirIfriend Suami Jadi MUA, Hasilnya Macam Orang Lepas Ger@m

Sudah semestinya bila di majlis perkahwinan, pasangan pengantin akan menjadi perhatian semua orang. Mana tidaknya kalau dah bergeIar ‘raja sehari’. Makeup dan penampilan mestilah kena on p0int supaya bila tengok gambar kahwin nanti rasa happy je.

Tapi cuba bayangkan bila korang jadi pengantin nanti, dan dapat MUA yang bagi hasil kerja tak memuaskan?

Ex girIfriend suami jadi MUA

Baru-baru ini viraI di TikT0k kej4dian dimana seorang pengantin perempuan di Indonesia mendapat tahu MUA yang mendandan pada hari bersejarahnya itu ialah ex girIfriend suaminya sendiri. Emmm okayyy.

Dalam satu video yang dimuat naik, pengantin wanita tersebut dikenali sebagai Anya itu menunjukkan rupanya sebelum dan semasa majlis perkahwinannya.

Apa yang mengejotkan, hasil MUA tersebut ternyata tidak memuaskan hati Anya kerana s0lekan itu membuatkan dirinya kelihatan lebih tua.

Tapi nak buat macam mana kan, takkan nak canceI pula? Anya pun terus gunakan saja khidmat MUA tersebut.

Video yang dimuat naik melalui akaun TikT0k @dear.anya kurang dari 24 jam itu sehingga kini meraih hampir 600k views dan mendapat lebih dari 10k likes.

 

“Dend@m dalam hati MUA” 

Menjengah ke ruangan k0men, rata-rata netizen terkej0t dengan hasil ditunjukkan kerana beranggapan tak sesuai dengan titIe nya sebagai MUA. Selain itu ramai yang memuji bahawa Anya kelihatan lebih cantik tanpa makeup.

Berdend@m betul MUA tu eh.

Be the first to comment on "[VIDEO] Wanita Tak Seng@ja Upah Ex-GirIfriend Suami Jadi MUA, Hasilnya Macam Orang Lepas Ger@m"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*