[VIDEO] Bergad0h Dengan GF, Remaja T@mpar Pipi Sendiri Berulang Kali Tanpa Belas Kasihan!

Menjadi lumrah pasangan yang bercinta akan diuji dengan pelbagai ujian yang mendatang. Apa yang penting adalah kedua-dua pihak memperc@yai satu sama lain dan tidak mer@gui kesetiaan masing-masing..

Bagaimanapun, menerusi satu video dikongsi seorang pengguna Facebook dikenali sebagai Ipei Pepei memaparkan pasangan muda yang diperc@yai sedang bergad0h. Video tersebut bagaimanapun, meraih perhatian netizen yang rata-rata geli hati melihat gelagat pasangan ini.

Dah kenapa ni?

 

Menerusi video berdurasi 30 saat itu, pasangan ini dipercayai bergad0h tentang satu perkara sebelum si gadis bert!ndak men@mpar remaja lelaki ini dengan ‘kuat’. Bagaimanapun, remaja lelaki ini sama sekali tidak membalas tamp@ran gadis itu dan hanya mendiamkan diri.

Dei ore ngamak ore tapa diri ore sendiri  ore saye dio.

Tetapi apa yang mengej0tkan, apabila dia (lelaki) bert!ndak men@mpar dirinya sendiri berulang kali sebelum terduduk di situ dan mengalirkan air mata. Namun, tiada info tambahan di sebalik kej4dian itu.

Macam drama TV3

Video tersebut telah meraih ratusan k0men dan telah dikongsi lebih 2.6k oleh pengguna Facebook. Menjengah ke ruangan k0men, rata-rata netizen sempat memuji tindakan remaja lelaki ini yang sama sekali tidak memuk0l gadis itu walaupun dia diperlakukan sedemikian rupa.

Sumber: Ipei Pepei

 

Be the first to comment on "[VIDEO] Bergad0h Dengan GF, Remaja T@mpar Pipi Sendiri Berulang Kali Tanpa Belas Kasihan!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*