DihaIau Selepas Suami Kant0i Cur@ng, Wanita SEDlH Kenang Nasib lbu & Tiga Anak

Siapa sngka setelah tujuh tahun menjalani kehidupan bersama, wanita ini melalui pengalaman p@hit apabila dius!r keluar rumah oleh suami sendiri selepas lelaki itu kant0i cur4ng dengan perempuan lain.

Norfaezah Mansor berkongsi cerita menerusi temu bual mStar Online selepas video luahannya tular di platf0rm TikTok, dimana dia dan tiga cahaya mata serta ibunya dihaIau dalam kej4dian berIaku tahun lalu.

“Saya rasa sed!h sangat terutama sekali bila memikirkan tentang mak, saya rasa sangat terkil@n dan tak akan maafkan dia sampai bila-bila sebab buat mak saya macam tu,” katanya.

Bercerita lebih lanjut, Norfaezah atau mesra dipanggil Eja terpaksa tinggal di hotel bajet di Kluang, Johor selama seminggu sebelum menyewa sebuah rumah RM500 sebulan yang berdekatan dengan sekolah anaknya.

Norfaezah yang bekerja sebagai peg@wai bank berkata, dia cuba untuk mempertahankan rumah tangga selepas suaminya cur@ng ketika sedang berpantng selepas bersaIin anak ketiga tetapi gagaI diselamatkan.

Tak lama lepas dia kant0i tu saya tuntut fasakh tapi dia tak nak. Masa dalam tempoh tu kami masih bersama, tak nak berpis@h sebab fikirkan keluarga dan anak-anak.
“Tapi senyap-senyap saya ada membuat persediaan beli rumah. Saya bekerja tapi saya tambah pendapatan saya dengan buat bisnes sendiri.

Cuma masa saya dihaIau rumah tu masih belum siap, dalam lebih kurang enam bulan jugalah saya tinggal di rumah sewa sebelum pindah ke rumah sendiri.
“Suami saya sebelum ni pun memang tak ada bagi saya nafkah satu sen pun, saya survive sendiri dengan anak-anak,” ujarnya.

Kini, dia cekaI membesarkan anak-anak selain sempat menasihati golongan wanita yang sekurang-kurangnya perlu mempunyai simpanan sendiri untuk masa depan jika berIaku kej@dian tidak diingini.

Sumber: mStar Online (Aliza Shah)

Via omm

Be the first to comment on "DihaIau Selepas Suami Kant0i Cur@ng, Wanita SEDlH Kenang Nasib lbu & Tiga Anak"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*