[VIDEO] ‘Takyah Jadi B0d0h, Percaya Pada Iman InsyaAllah Dia Sampai…’ – Sharifah Amani

Pelakon cantik Sharifah Amani menerusi ciapan di Twitter, memberikan nasihat kepada gadis-gadis di luar sana supaya ‘bersabar’ dan percaya akan jod0h yang telah ditetapkan oleh Allah S.W.T.

‘Takyah jadi bod0h’

Ujar pelakon Mukhsin ini, seseorang itu perlu mempercayai dengan setiap ketentuan yang telah ditetapkan oleh Allah S.W.T dan pada masa yang sama sentiasa memperbaiki diri untuk menjadi individu yang lebih baik.

Jodoh saya sudah siap ditentukan oleh Allah S.W.T Saya percaya jadi saya perlu berusaha untuk kehidupan yang lebih baik buat diri, keluarga dan negara. Saya perlu bersab@r menunggu apa yang telah ditetapkan oleh Pencipta.

Takyah jadi bod0h, pegang pada Iman, percaya dengan Allah. InsyaAllah nanti dia sampai.

Pada masa yang sama, dia sempat memberikan ‘pesanan’ kepada orang ramai supaya mendaftarkan diri sebagai penerima vaksin.

Jodoh, jodoh jugak v4ksin dah cuc0k? Dah daftar?Jodoh ka, takda jodoh ka end up kub0r tetap sorang tau. Renung renungkan dan selamat beramal. 

Terdahulu, kenyataan pakar bed4h mata dan motivat0r terkenal, Datuk Prof Dr. Muhaya Mohamad menerima kec@man yang hebat daripada netizen susulan perkongsiannya menerusi satu video mengenai satu tajuk mengapa wanita lambat dapat jod0h.

Sumber: Sharifah Amani

Be the first to comment on "[VIDEO] ‘Takyah Jadi B0d0h, Percaya Pada Iman InsyaAllah Dia Sampai…’ – Sharifah Amani"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*