Bonda Mengambil Tanggungjawab Untuk Memohon Maaf Atas SaIah Faham Yang Timbul..

Beberapa hari ini kec0h di media sosiaI mengenai penjelasan motivat0r terkenal iaitu Datuk Prof Dr Muhaya Mohamad tentang jodoh lambat itu diseb@bkan wanita terlalu berdikari dan mengejar kerjayanya. HaI ini scecara tidak langsung telah menimbulkan kemar4han dan ramai yang mengec@mnya.

Terbaru, Prof Muhaya telah tampil memberi penjelasan mengenai kenyataan yang dikeluarkannya itu.

Penjelasan Pr0f Muhaya.

Menurut Prof Muhaya, video berdurasi 56 saat itu sudah lama diterbitkan iaitu pada 6 Februari 2021 yang lalu. Jelasnya, tujuan video tersebut adalah untuk menjawab persoalan KK Talib dan k0men di Facebook mengenai diIema yang dilalui para wanita antara mengej@r kerjaya, cinta dan keluarga. Tambah Prof Muhaya lagi, dia tidak meny@ngka perkongsian video itu telah menimbulkan rasa kurang senang sehingga mencet0skan pertik@ian orang ramai.

Untuk makluman, hantaran klip 56 saat tersebut adalah petikan dari live di FB Page Prof Muhaya dan Youtube Prof Muhaya TV berdurasi 45 minit yang diterbitkan pada 6 Feb 2021 jam 6 petang bertajuk “ANTARA CINTA DAN CITA-CITA”. Secara teknikalnya, ini adalah video lama.

Bonda juga seorang wanita

Dalam pada itu, Prof Muhaya tampil memohon maaf atas salah faham mengenai perkara ini. Sementara itu, Prof Muhaya memaklumkan sekiranya ada individu yang ingin mengatahui keseluruhan mesej yang disampaikan dalam video tersebut, bolehlah menonton di youtube Prof Muhaya TV bertajuk CINTA & CITA-CITA

Bonda mengambil tanggungjawab untuk memohon maaf atas salah faham yang timbul dan ingin merakamkan jutaan terima kasih kepada semua yang ambil berat termasuk pihak media, rakan-rakan dan keluarga yang mengambil inisiatif tabayyun, atau bertanya akan perkara sebenarnya kepada Bonda mahupun team Bonda.

Bonda juga seorang wanita, isteri, ibu dan nenek yang berkerjaya dan semestinya sentiasa mendukung, mendoakan wanita semua berjaya ke puncak tertinggi, berbahagia dunia akhirat dan mendapat redha Allah.

Antara k0men netizen👇

X perlu minta maaf prof…Orang kurang bijak memang susah nak tafsir apa yang prof muhaya cuba sampaikan dalam bahasa kiasan..

 

Sumber: Datuk Prof Dr Muhaya Mohamad

Via ohbulan

Be the first to comment on "Bonda Mengambil Tanggungjawab Untuk Memohon Maaf Atas SaIah Faham Yang Timbul.."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*