[VIDEO] Janna Nick Terima DM Peminat Ajak Kahwin, Dkwa Suruhan Tuhan

Pelakon dan pengacara Janna Nick di IG St0ries mendedahkan menerima DM daripada pengikutnya yang dipercayai boleh memberi anc4man terhadap dirinya. Difahamkan, pengguna media sos!al yang tidak dikenali itu telah menghantar mesej dengan mengajak Janna Nick berkahwin dan didkwanya itu adalah suruhan Tuhan..

Janna Nick bagaimanapun memperingatkan orang ramai supaya lebih berhati-hati dengan masaIah kesihatan ment@l yang dihadapi kebanyakan orang tanpa kita sedari.

‘Saya rasa dia ada masaIah kesihatan’

Pengguna media sos!al tersebut telah menghantar banyak kiriman kepada Janna Nick dengan meluahkan rasa rindu dan ingin berjumpa dengan pengacara itu. Malah, individu tersebut sering resp0n kepada semua p0sting di IG Stories Janna. Pengacara itu bagaimanapun tidak pernah melayan atau membalas mesej-mesej tersebut.

Janna menyedari bahawa lsu ini adalah sensitif dan menyifatkan individu tersebut mempunyai masalah kesihatan berdasarkan beberapa mesej yang telah dikirimnya.

Saya tahu lsu ini sensit!f. Tapi saya tak setuju pukul dia adalah cara yang betul untuk mengajar, dengan cara dia DM saya dan p0sting-p0sting dia. Saya rasa dia ada masaIah kesihatan. Percayalah, setiap manusia adalah tidak sama. Mentaliti! Dari fizik@l mungkin nampak okay. Sebab itu, rkyat Malaysia kena lebih sedar dengan kesihatan ment4l.

 

 

Sumber: Janna Nick

Via ohbulan

Be the first to comment on "[VIDEO] Janna Nick Terima DM Peminat Ajak Kahwin, Dkwa Suruhan Tuhan"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*