[VIDEO] Tak Sempat Nak Susukan Lagi, Ketiga-Tiga Anak ‘Pergi’ Dalam Dak@pan…

Setiap manusia tidak akan lari daripada diuji dengan pelbagai dugaan yang mendatang namun, kita sebagai hambaNya perlu akur dan reda dengan setiap ketentuan yang telah ditetapkan oleh Allah S.W.T.

Jelas wanita ini, dia menghid@p peny4kit cervicaI inc0mpetence atau bahasa yang lebih mudah difahami keadaan rah!m yang Iemah yang boleh menyebab@bkan kelahiran b@yi pramatang. Pada masa yang sama, dia sempat menceritakan pengalamannya mengandungkan tiga cahaya matanya dan pr0ses-pr0ses sebelum melahirkan. Bagaimanapun, atas persuratan takdir ketiga-tiga cahaya mata yang terdiri daripada dua perempuan dan seorang lelaki telah pergi menghadap Sang Pencipta tanpa sempat diberikan susu yang mengalir daripada tubuh badannya.

3 kali mengand0ng, 3 kali buku merah. 3 kali masuk lab0ur room, 3 kali suami tunggu di luar dengan tabah. 3 kali balik rumah berdua tanpa b@by. 3 kali suami uruskan b@by sambil Sha kena tahan dalam w@d.

Apa yang lebih menyed!hkan, apabila kelahiran yang dinanti-nantikan selama ini tidak dapat dibawa pulang ke rumah seperti wanita-wanita lain, dan dia perlu berpantang seorang diri tanpa kehadiran b@yi di sisi.

3 kali berpantang tanpa b@by, 3 kali tak dapat susukan anak sendiri. 3 kali melihat nafasnya pergi dalam dakapan. 3 kali kenal erti rindu yang berpanjangan.

Pada masa yang sama, wanita cekal ini sempat memberikan pesanan kepada ibu bapa di luar sana supaya menyayangi dan menghargai anak sendiri kerana dia sama sekali tidak berkesempatan untuk berbuat demikian.

Korang ada anak? Peluklah selalu sebab Sha dah rindu sangat nak pel0k anak-anak Sha. Sayangilah anak-anak kita.

Video penuh:

Kuatnya sis!

Sumber ohbulan

 

Be the first to comment on "[VIDEO] Tak Sempat Nak Susukan Lagi, Ketiga-Tiga Anak ‘Pergi’ Dalam Dak@pan…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*