[VIDEO] Pen@t dengar orang mengata, suami sebak isteri sah hamiI lepas 7 tahun kahwin..

Setiap pasangan yang telah berumah tangga pasti mengharapkan kehadirian cahaya mata dalam keluarga. Namun rezeki setiap orang berbeza-beza. Ada yang cepat mendapat zuri@t dan ada juga yang perlu menanti lama untuk menimang anak sendiri..

Penantian 7 tahun berakhir.

HaI tersebut dikongsikan seorang pengguna TikT0k dikenali sebagai @cikvee93 apabila diberi nikmat ham!l selepas 7 tahun mendirikan rumah tangga.

Apa yang membuatkan ramai seb@k adalah reaksi suaminya apabila diberitahu bakal menjadi bapa tidak lama lagi. Dalam video tersebut kelihatan dia terkej0t dan men@ngis dengan khabar gembira it.

Kenangan yang sangat indah.

Selepas melihat alat ujian keh@milan, dia langsung berasa terkej0t dan terus sebak lebih-lebih lagi menerima sebiji kek bertulis “Mom and dad to be.” 

Mereka merasakan apa yang berlaku adalah satu kenangan yang indah buat mereka berdua dan sangat terharu dengan kurniaan daripada Tuhan.

Pengguna TikT0k itu juga memaklumkan yang khabar gembira ini menjadi pengubat setiap kedukaan yang mereka lalui sebelum ini apabila sering diperli kerana belum mempunyai anak.

Tahniah sis! Jaga diri baik2

Justeru itu, menerusi perkongsian tersebut, rata-rata warganet telah mengucapkan tahniah diatas keh@milannya dan mendoakan agar dia terus sihat sehingga hari bersalin juga.

Ramai juga yang berharap turut dikurniakan cahaya mata dan mereka juga sempat berkongsi kisah yang hampir sama dengan @cikvee93.

Ramai yang berharap dapat timang anak juga

Be the first to comment on "[VIDEO] Pen@t dengar orang mengata, suami sebak isteri sah hamiI lepas 7 tahun kahwin.."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*