[VIDEO] Walau Hanya Guna Telefon Lama, Bapa Ini Tetap Bangga Rakam Persembahan Anaknya

Baru-baru ini, tuIar 1 video memperlihatkan seorang bapa merakam anaknya menggunakan sebuah telefon bimbit lama. Difahamkan lagi, ketika itu anaknya sedang membuat persembahan ‘ch0ral speaking’ bagi acara perpisahan sekolah.

Menerusi video berkenaan, kelihatan sekumpulan pelajar sedang mempersembahkan ‘ch0ral speaking’ di hadapan guru dan ibu bapa.

Namun apa yang mencvri perhatian ramai adalah gelagat seorang lelaki yang sedang merakam persembahan itu menggunakan telefon bimbit m0del lama untuk mengabadikan momen indah anaknya.

Orang lain guna ‘smartph0ne’, bapa ini guna telefon lama je

 

Biarpun ibu bapa lain merakam persembahan anak mereka menggunakan ‘smartph0ne’ m0del baru dan canggih, lelaki tersebut tidak menghiraukannya malah tetap merakam gelagat anak tersayang.

Bukan itu sahaja, dia juga kelihatan sangat bangga apabila merakam momen indah anaknya sehingga habis persembahan. Sudah tentu apabila tiba di rumah nanti video itu akan ditonton bersama dengan si ibu!

Video tersebut telah menerima pelbagai reaksi daripada netizen yang mana rata-rata mereka tersentuh melihat ketulusan si bapa.

Ada juga yang meluahkan rasa rindu terhadap arw4h bapa masing-masin yang telah pergi menghadap ilahi.

Rindu arw@h ayah

Sumber: Facebook Heri Susanto, Instagram @tante_rempong_

Via borakdaily

 

Be the first to comment on "[VIDEO] Walau Hanya Guna Telefon Lama, Bapa Ini Tetap Bangga Rakam Persembahan Anaknya"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*