[VIDEO] Empat bulan bercinta, GADlS terharu p@kwe janji suap makanan sampai tua.

Dalam menjalin hubungan cinta, semua perkara yang diIakukan oleh pasangan menjadi indah sehingga boleh tersenyum seorang diri.

Apatah lagi ketika d@ting, si lelaki terutamanya perlu ‘bertukar watak’ gentIeman dimana sedaya upaya memenuhi kehendak dan melayan teman wanita dengan penuh kasih sayang.

Bagi seorang gadis Sofian0rhanie Sabari, dia pasti berasa bertuah apabila memiliki kekasih hati yang gemar menyuapkannya makanan setiap kali mereka bertemu..

Momen sweet berkenaan dikongsi gadis berusia 23 tahun itu menerusi sebuah video di platf0rm TikT0k sehingga mengundng perhatian ramai.

Layan seperti seorang b@by

Menerusi video berdurasi 20 saat itu, dia yang mesra dipanggil Phia menulis pada kapsyen, teman lelakinya Haris pernah berkata akan terus melakukan perkara tersebut hingga ke hari tua.

“When he said: Sampai tua pun I akan suap you makan,” tulis Sofianorhanie.

Difahamkan, pada Mac lalu, genap sebulan mereka menjaIin hubungan cinta selepas mula berkenalan melalui hantaran mesej di laman Instagram dan bertukar nombor telefon.

Has been a month knowing you. Thank you”

Video suapan itu meraih satu juta tontonan selain lebih 4,000 k0men warganet yang memberikan pelbagai re@ksi dimana kebanyakan seolah-olah cembuuru melihat ‘kemanisan’ pasangan tersebut.

Semoga hubungan kekal hingga ke jinjang pelamin ya! Sia-sia kalau terput0s di tengah jalan, rugi masa dan tenaga gitu.

Sumber: TikTok @Sofianorhanie

Via omm

Be the first to comment on "[VIDEO] Empat bulan bercinta, GADlS terharu p@kwe janji suap makanan sampai tua."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*