siapa sangka di sebalik kebahagiaan itu terselit duuka yang tidak semua orang tahu.

Di media sosiaI semua orang ingin paparkan kebahagiaan, tetapi siapa s@ngka di sebalik kebahagiaan itu terselit duuka yang tidak semua orang tahu. Itulah situ@si yang terp4ksa dihadapi oleh seorang Youtuber terkenal Indonesia iaitu Vioo Rusaki yang dipercayai dikas@ri suaminya dalam keadaan berbadan dua.

Dipuk0l di bahagian per0t.

Youtuber tersebut memaklumkan bahawa lelaki berkenaan merupakan suami barunya. Malah sebelum ini, lelaki berkenaan telah memberi layanan yang cukup baik terhadap diri dan anak lelakinya dan wanita ini langsung tidak menyangka suaminya itu akan mengas@ri mereka berdua.

Menurut sumber, wanita ini diperc4yai dipuk0I oleh suaminya dibahagian per0t sebanyak dua kali. Meskipun ketika itu dia sudah mer@ung kes4kitan tetapi lelaki berkenaan langsung tidak mengendahkannya. Berikutan daripada lnsiden itu, wanita ini telah dikejarkan ke hspital untuk mendapatkan raw@tan. Tidak terhenti di situ, wanita ini mendkwa anak lelakinya juga turut menjadi mngsa puk0l suaminya.

Tidak mengaku, tiada bvkti

Susp3k bagaimanapun meng@ku tidak bersaIah memuk0l isteri dan anak tirinya kerana tiada bvkti dari rakaman CCTV mahupun video. Difahamkan, susp3k telah mel4rikan diri sebelum Youtuber berkenaan melap0rkan lnsiden itu kepada pihak p0lis.

Sementara itu, Youtuber Vioo Ryusakii menerusi p0sting di Instagramnya menasihati orang ramai supaya tidak mudah mempercayai kata-kata lelaki kerana dia tidak mahu wanita di luar sana men!mpa nasib yang sama sepertinya.

Jangan pernah percaya kata-kata dari lelaki kalau akhirnya kamu dapat ak!bat. Sudah menumpang hidup makan, beli rok0k. Sudahlah hiIangkan handph0ne anak aku baru pakai empat bulan sekarang sudah mula puk0I dan meIarikan diri.

Sumber: Vioo Ryusakii21

Via ohbulan

Be the first to comment on "siapa sangka di sebalik kebahagiaan itu terselit duuka yang tidak semua orang tahu."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*