[VIDEO] Netizen terpksa ‘tidur awal’ gara-gara video dari pengguna TikT0k ini..

Banyak fakt0r yang menyebabkan anak muda zaman sekarang kerap tidur lambat. Daripada perubahan horm0n, tek@nan minda, tenaga yang berlebihan mahupun ins0mnia, mereka yang lambat tidur biasanya akan meluangkan masa di media sosi@l atau menonton ranc@ngan di NetfIix.

Sedar masalah yang diaIami ramai golongan muda itu, seorang pengguna TikT0k telah menghasilkan video yang bertujuan untuk mengingatkan orang ramai yang masih menat4l media sos!al pada lewat malam untuk tidur.

Dalam video yang dikongsikan, pengguna atas nama Hafiy itu mengagah semua yang menonton videonya sambil memel0k bantal dengan gambar Mickey dan Minnie m0use.

Remaja itu kemudian meng@cukan p!st0I jari pada kamera dan meminta dua sebab dari penonton kenapa mereka masih belum tidur, sebelum mem4ksa mereka menutup telefon dan memejam mata.

Video tersebut juga diiringi muzik dodoian untuk membuat penonton mengant0k, tetapi lain yang jadi apabila ramai yang rasa geIi dan cringe dengan pesanan ‘manja’ dari pemuda berkenaan. Malah ramai yang mem4ksa diri untuk tidur awal agar dia tidak lagi membuat video seperti itu..

“siapa yg tak tidur lagi tu…”

 

“Salah aku ke ni…”

“sebab awaklah saya dah boleh tidur malam…”

“Selamat malam…”

Sumber HCL

Be the first to comment on "[VIDEO] Netizen terpksa ‘tidur awal’ gara-gara video dari pengguna TikT0k ini.."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*