[VIDEO] Mohon doa berjalan lancar, Zizan Razak beri kejutan cincin untuk siapa.?

Tind4kan pelakon dan pelawak terkenal, Zizan Razak memuat naik foto sebentuk cincin di InstaStory miliknya mengund@ng persoalan dan spekuIasi orang ramai.

Menerusi InstaStory tersebut, pelawak berusia 37 tahun itu berharap si penerima akan gembira dengan kej0tan dilakukan selain memohon doa agar semua yang diranc@ng akan dipermudahkan.

“I hope you happy with this surprise. Doakan semoga semuanya berjalan lancar,” tulis pemilik nama Mohammad Razizan Abdul Razak itu.

Malah selain foto cincin, pelakon filem Bulan dan Pria Terhebat itu turut berkongsi video memaparkan sejambak bunga dan hadiah yang akan diberikan kepada insan berkenaan.

Bermulalah saat yang baru, kisah antara kau dan aku,” katanya r0mantis.

Berikutan itu, warganet tertanya-tanya adakah Zizan sudah menemui cinta sejati dan mengambil keputusan untuk melamar ‘gadis’ berkenaan atau mungkin sekadar gimik semata-mata.

Bagaimanapun, rata-rata berkata kej0tan tersebut adalah untuk ibunya Anai Ibrahim kerana reka bentuk cincin itu sesuai dipakai bagi golongan yang lebih berusia.

Orang muda mana pakai cincin macam tu..

Doa yang baik2, kot dah jumpa pilihan hati…

Untuk mak dia ni!

Terdahulu, menurut lap0ran media, Zizan mengakui terasa hati apabila sering menjadi ‘bahan’ netizen berkaitan hubungan cinta namun tetap mendoakan dirinya cepat dipertemukan jodoh.

Sumber: Instagram Zizan Razak & Official Hlive

Via omm.

Be the first to comment on "[VIDEO] Mohon doa berjalan lancar, Zizan Razak beri kejutan cincin untuk siapa.?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*