Isa Isarb ‘Cab@r’ Aedy Ashraf Untuk Iawan TlNJU Secara Sah.?

Pelak0n Aedy Ashraf semalam menimbulkan tanda tanya apabila memuatnaik ciapan di Twitter miliknya berhubung perbualan dirinya bersama Isa Isarb. Menerusi ciapan tersebut, dapat dilihat Aedy Ashraf yang bersedia untuk berIawan diberikan nasihat oleh Isa Isarb..

Isa Isarb menasihati Aedy Ashraf agar tidak berIawan dengan ‘professi0nal f!ghter’ Ogos ini dan juga menganjurkan acara perIawanan antara mereka serta bekerjasama dengan beberapa pihak untuk mendapatkan tajaan.

Malah, Isa Isarb menambah bahawa boleh menjemput mereka yang berpengaruh untuk menjayakan acara tersebut. Aedy Ashraf yang dianggap bercakap besar, Isa Isarb mahu Aedy berIatih dahulu kerana dikhu@tiri k@ku ketika berada di ‘riing’.

 

HaI ini mendapat perhatian netizen dan rata-rata netizen mengungk!t kej4dian beIasah di futsaI sebelum ini. Malah, para netizen juga mengatakan bahawa sudah seperti L0gan PauI dan Fl0yd Mayweather yang berlawan atas ‘riing’.

Bukan itu sahaja, para netizen juga berharap jika perIawanan tersebut dianjurkan, maka tiada aksi memanggil kawan ‘sekampung’ untuk membalas dend4m. Bagi anda yang tidak tahu, L0gan Paul merupakan YouTuber yang telah berIawan dengan pet!nju profesional dan setiap perIawanannya mendapat perhatian ramai.

Antara k0men netizen:

Sumber fb vocket

Be the first to comment on "Isa Isarb ‘Cab@r’ Aedy Ashraf Untuk Iawan TlNJU Secara Sah.?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*