[VIDEO] “Mak dia MENGUNGKlT…” GADlS terhibur dengar lbu bapa berg@d0h..

Dalam mana-mana hubung@n pun, pada awal perkenalan dan ketika diIamun cinta, lelaki dan perempuan bukan main sweet dengan pasangan untuk menjaga hati masing-masing, tetapi kemesraan itu tentunya suk@r untuk diteruskan setiap hari setelah masuk ke aIam perkahwinan.

Setelah menjadi suami lsteri barulah sesuatu hubungan itu benar-benar diuji dengan pelbagai cab@ran. Bila sudah berkahwin juga, tiada lagi ayat berbunga atau kata-kata manis untuk pasangan, sebaliknya suami lsteri menunjukkan kasih sayang mereka dengan cara berper@ng mul0t tentang haI remeh-temeh.

Namun jika sesebuah pasangan itu dapat menemp0hi segala cab@ran dan kekal bersama hingga ke tua, tentu mereka akan tersenyum apabila memikirkan semula zaman percintaan mereka.

Seperti juga yang dapat disaksikan dalam perkongsian video oleh seorang individu ini yang terhibur mendengar ibunya mengungkiit zaman percintaan dengan bapanya.

Dalam video tersebut, si ibu meng@du bahawa dia jat0h katiI setelah bangun dari tidur pagi itu kerana tergeIincir. Namun bapanya menyaIahkan ibunya kerana terus berdiri selepas bangun dan tidak duduk dahulu.

Ak!bat dimar4hi suaminya, wanita itu mengungk!t bagaimana dulu jika dia jat0h, suaminya akan mar4h batu yang menyeb@bkan dia jat0h. Tetapi lain pula kisahnya sekarang, membuat gadis berkenaan geli hati mendengar pertengk@ran ibu bapanya itu.

Malah netizen turut sama terhibur dan menganggap adegan itu sangat c0mel.

“Mak dia mengungkiit…”

“”MenyesaI aku tak rakam…”

Sumber HCL

Be the first to comment on "[VIDEO] “Mak dia MENGUNGKlT…” GADlS terhibur dengar lbu bapa berg@d0h.."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*