lsteri Bagi Suami Try AIat SimuIator C0ntracti0n, Baru Mula Dah Suruh Berhenti

Memang tidak dinaf!kan bahawa proses melahirkan cahaya mata merupakan saat yang paling dinantikan dan dalam masa yang sama amat digervni oleh para wanita yang bergeIar sebagai ibu. Namun, terdapat sesetengah lelaki yang tidak memahami betapa sak!tnya para isteri mereka melalui detik itu.

Isteri minta suami cuba aIat simulat0r

Menerusi video yang telah dimuat naik oleh Muhsin Yusni di Youtube, isterinya, Aisyah meminta suaminya itu untuk mencuba alat simulat0r bersaIin untuk merasai bagaimana pengalaman seorang isteri menghadapi c0ntracti0n ketika sedang bersaIin.

Di dalam video berkenaan, kelihatan lelaki itu sedang baring setelah memakai alat simulat0r pada bahagian per0tnya. Isterinya mencuba bermain dengan alat berkenaan sehingga si suami menj3rit kes4kitan kerana tidak dapat menahan s4kit c0ntracti0n tersebut.

Terhibur melihat lelaki berkenaan kesak!tan, Aisyah semakin suka untuk mengenakan suaminya dengan menambahkan level kes4kitan. Lelaki berkenaan mengingatkan isterinya agar memberitahunya jika ingin menambahkan contr@ction level berkenaan supaya dia bersedia menerima kes4kitan tersebut.

Kau buat nombor berapa tu? Satu-satu lah.. Kalau naikkan bagitau tau. S4kit..

2.5 mode normal rasa dia macam sesemut. You pernah tak rasa macam tu kat kaki.. Jangan tukar tiba-tiba!

Selamba minum air masa suami tahan s4kit

Lebih menghiburkan lagi apabila ketika si suami sedang menahan kes4kitan, isterinya dengan selamba sempat minum air. Setelah 10 minit menggunakan alat simulat0r berkenaan, lelaki itu berasa pening dan akhirnya si suami mer@yu untuk menghentikan level simuIasi tersebut kerana sudah tidak dapat menah@n lagi.

No no ni lagi s4kit dari nak beranak. Macam nak terkeluar!

Video berdurasi 13 minit 11 saat itu mendapat lebih 179,000 tontonan serta mendapat sebanyak 11,000 likes di Youtube.

Video penuh:

Sumber : Hunsin Yusni

Via ohbulan

Be the first to comment on "lsteri Bagi Suami Try AIat SimuIator C0ntracti0n, Baru Mula Dah Suruh Berhenti"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*