Netizen MeIuat Dengan Diva AA Lepas ‘Kant0i’ Azmin Ali Bagi EIaun Sara Hidup?

Siapa je yang tak kenal dengan pengacara sens@si bermuI0t lantang Azwan Ali atau sering membahasakan dirinya Diva AA ni?

Kerana keIantangannya memberikan k0men tentang lsu-lsu semasa, ramai netizen yang puji tind4kan ber@ninya itu. Tapi sejak akhir-akhir ini, persepsi netizen terhadap Diva AA ni mula berubah dan ramai yang mula c0p dia sebagai “cakap tak serupa bikin”. Apa cerita ni?

Menurut Kosmo, ianya bermula apabila Diva AA didkwa telah menerima ‘eIaun sara hidup’ daripada abangnya, Datuk Seri Mohamed Azmin Ali yang juga merupakan Mnteri Kanan merangk@p Mnteri Perdagangan Antarabangsa.

Dikatakan, selepas trans4ksi tersebut tuIar, Azwan Ali sudah menutup ruangan k0men di Twitter peribadinya.

Kalau korang tertinggaI bas dan tak tahu apa sebenarnya yang berlaku, sebelum ini, ada netizen mendkwa kelantangan bekas pengacara itu selama ini mengkrit!k ker@jaan dan abangnya sendiri hanyalah untuk mengaburi mata orang ramai.

“Selama ni wayang je la Azwan Ali dok bergad0h dengan Azmin Ali”

Selain dkwaan ini, netizen tersebut turut menyertakan slip trans4ksi menunjukkan sejumlah wang diberikan kepada Azwan Ali melalui akaun b@nk luar negara anak Azmin Ali.

Ekoran dari ini, ramai yang menuntut penjelasan dari Azwan Ali sendiri dan ketika artikeI ini ditulis, pengacara itu telah pun mengambil keputusan untuk mengvnci akaun Twitternya.

Sumber lm

Be the first to comment on "Netizen MeIuat Dengan Diva AA Lepas ‘Kant0i’ Azmin Ali Bagi EIaun Sara Hidup?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*