[VIDEO] Pemuda Tanya Kenapa Dirinya Tak Hensem, Jawapan Ibu Bikin Berdekah!

Hubungan yang baik di antara ibu bapa dan anak mungkin menjadi idaman bagi sesetengah orang. Bukan semua dikurniakan dengan hubungan kekeluargaan yang baik sesama ahli keluarga lagi-lagi untuk bergur@u senda dengan ibu bapa..

Baru-baru ini, geIagat ibu dan anak ini menarik perhatian ramai apabila video perbualan mereka ini menerima lebih tiga juta tontonan. Ramai juga yang turut cembvru melihat kemesraan ibu dan anak ini dalam bergur@u antara satu sama lain..

Di dalam video yang dikongsikan ini, lelaki itu dilihat sedang berbual bersama si ibu yang berada di sebelahnya. Lelaki itu kemudian bertanya kepada ibunya mengapa wajahnya tidak kacak seperti lelaki lain.

Pada awalnya, ramai yang meny@ngka mungkin si ibu akan menaf!kan dkwaan itu dan memberikan pujian kepada anaknya. Tetapi sebaliknya berlaku apabila si ibu menyaIahkan bapanya yang menjadi puunca dalam lsu ini.

Jawapan spontan dari ibunya itu turut membuatkan lelaki itu berdekah mendengarnya. Malah dia juga tidak dapat men@han ketawa apabila lain pula yang keluar daripada mulut ibunya itu.

Di ruangan k0men, reaksi sp0ntan dari si ibu itu turut membuatkan netizen terhibur. Ada juga yang berseloroh tidak semena-mena si ayah pula yang menjadi mngsa dalam haI ini.

Sumber HCL

Be the first to comment on "[VIDEO] Pemuda Tanya Kenapa Dirinya Tak Hensem, Jawapan Ibu Bikin Berdekah!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*