[VIDEO] Viral Keluarga Muka UNlK Kerana GENETlK, Tapi SEDlH Ramai SPAM Em0ji Kat@k Masa ‘Live’

Hanya kerana merasakan diri terlalu sempurna, sesetengah manusia terkadang kehilangan sikap bertimbang rasa hingga kerap melakukan ʙ0ᴅʏ sham!ng pada orang lain. Walhal, kekurangan yang dimiliki seseorang tidak wajar dijadikan sebagai ‘tiket’ untuk melemparkan ej3kan. Baik secara bersemuka atau alam maya sekalipun, hati dan perasaan insan lain wajar diambil kira.

Keluarga Manurung viral miliki wajah unik kerana Sindr0m Treachers C0llins

Di TikT0k, seorang pengguna bernama Surya Manurung menjadi tular kerana dia dan adik beradik lain mempunyai waj@h yang unik. Kelainan yang jelas terlihat di bahagian kelopak mata, tulang pipi serta telinga itu difahamkan mempunyai perkaitan dengan genet!k abn0rmal Sindr0m Treachers C0llins. Namun seronoknya, kehidupan bahagia mereka sekeluarga sering membuatkan ramai tumpang gembira.

Ikut bahagia tengok keluarga mereka…Kenapa ada orang sejah@t tu?

MaIangnya baru-baru ini ketika mereka melakukan live di YouTube, ruangan k0men pula dibanjiri dengan uns0r ʙ0ᴅʏ ꜱʜᴀᴍ!ɴɢ. Dapat dilihat ramai menghantar k0men em0ji katak secara bertubi-tubi seolah-olah hendak menyamakannya dengan rupa keluarga Manurung.

Jangan buat kekurangan orang as bahan lawak…Apa dapat hlna orang?

HaI berkenaan juga membuatkan netizen lain menjadi seb@k dan mar4h dengan si kaki kec@m. Mereka juga menyifatkan orang yang suka mengh!na mungkin tidak sedar ada kifarah di masa depan.

SUMBER : TlkT0k Surya Manurungaishaandn & Portal Haibunda via KISAHDUNlA

Kredit klviraI

 

Be the first to comment on "[VIDEO] Viral Keluarga Muka UNlK Kerana GENETlK, Tapi SEDlH Ramai SPAM Em0ji Kat@k Masa ‘Live’"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*