‘Rider’ m4ut terbabit kemaIangan, isteri hamiI sebak – “Rehatlah, nanti saya ikut awak..”

Seorang penghantar barangan men!nggaI dunia selepas motosikal ditungganginya terb@bit dalam kemaIangan jalan raya berdekatan Jalan Lapangan Terbang Subang, pada 1 Julai lalu.

Difahamkan, mngsa Shahrul Ashraf dalam perjalanan ke tempat kerja terl4nggar di bahagian belakang Toyota Hiace dimana kenderaan tersebut cuba mengeIak satu kepingan besi yang terjat0h daripada Toyota Hilux.

Little Azam – pemandu Toyota Hiace.

Menerusi p0sting di laman Facebook, kakak mngsa Atia Zafiera berkongsi mengenai pemerg!aan adiknya yang menghembuskan nafas terakhir pada 2 Julai lalu akibat keced3raan p4rah pada bahagian kepala.

Selamat dikebuumikan kelmarin.

Bercerita lanjut, Atia berkata arwh adiknya baru sahaja membeli motosikal baharu dan sanggup berulang alik sejauh 20 kilometer dari rumah ke tempat kerja demi mencari rezeki.

Tahun lepas ‘call’ kata boleh kerja kat J&T…

“Cari rezeki jauh2 dengan motor tak kira hujan pan@s. Akibat kecu@ian orang lain, orang lain jadi mngsa,” tulis Atia.

Seorang adik yang ringan tuIang…

Selain itu, lebih mengundang sebak apabila difahamkan isteri arwh iaitu Rohana Ismail sedang hamil anak sulung mereka dengan usia kandungan mencecah empat bulan.

Isteri arw4h (kanan)

K0men sebulan lalu

Kakak kepada Rohana iaitu Nor Zaharawanis turut berharap agar adiknya tabah menerima kehiIangan suami tercinta dan terus kuat demi b@yi dalam kandungan.

Rohana kena kuat untuk ‘b@by’

Bagaimanapun, tiada perkembangan lanjut mengenai pemandu Toyota Hilux yang masih dicari oleh ahli keluarga mngsa yang dipercayai menjadi pvnca kej4dian tersebut berlaku.

Sumber: Facebook Little Azam , Atia Zafiera , Rohana Ismail & Nor Zaharawanis

Via OMM

Be the first to comment on "‘Rider’ m4ut terbabit kemaIangan, isteri hamiI sebak – “Rehatlah, nanti saya ikut awak..”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*