Dah semakin iras Neelofa, foto Naura jadi bualan hangat netizen gara2 nampak sama!

Rasanya ramai yang masih ingat dengan mini selebriti terkenal iaitu Neelofa yang mana dengan kuasa viraI, bekas pengacara rancangan Melet0p itu dapat bertemu dengan kembar ciliknya.

Kembar cilik Neel0fa itu dikenali sebagai adik Naura atau nama penuhnya ialah Che Naura Auni Che Fahdlullah dimana mereka telah dipertemukan pada tahun 2019 menerusi ranc@ngan hiburan Melet0p bersama.

Namun begitu, Naura nampaknya menjadi bualan hangat netizen lagi selepas memuat naik beberapa keping foto diruangan media sosiaI terbaru sehingga meraih lebih 20,000 tanda suka oleh pengguna Instagram.

Melalui platf0rm tersebut selepas begitu teruja menyaksikan Neelofa bertemu dengan mininya itu, adik Naura membuatkan ramai ingin mengikuti Instagram miliknya bagi mengikuti perkembangannya yang mana kini telah memasuki sekolah rendah.

Pun begitu, nampaknya foto terbaru dimuat naik itu mengund4ng netizen terkej0t kerana wajah adik Naura semakin iras Neelofa sehingga diruangan k0men, adik Naura dihujani dengan lebih 200 respon ramai.

 

Lihat siaran ini di Instagram

 

Siaran dikongsi oleh Che Naura Auni✨ (@nauraboniey)

Rata-rata netizen juga merasakan haI yang sama dimana wajah adik Naura yang comel itu sudah semakin iras Neelofa disamping kec0melannya itu mendapat pujian ramai.

“Adoi makin lama makin macam Lofa dah”

Sumber HCL

Be the first to comment on "Dah semakin iras Neelofa, foto Naura jadi bualan hangat netizen gara2 nampak sama!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*