NlA Ramadhani & suami dilap0rkan dit@han p0lis, terkait penyaIahgunaan d4d4h?

PeIakon lndonesia yang terkenal dengan watak Bawang Merah dalam sinetr0n Bawang Putih, Bawang Merah, Nia Ramdhani hari ini dilap0rkan ditngkap atas tud0han penyaIahgunaan d4dah.

HaI ini dinyatakan sendiri p0rtal berita CNN Indonesia apabila pihak p0lis di sana menges4hkan telah men4han Niia Ramadhani dan suaminya, Ardi Bakri atas dkwaan tersebut..

Menurut Kabid Humas P0lda Metro Jaya, K0mbes Yusri Yunus telah mengesahkan tentang pen@ngkapan seIebriti yang didedahkan ldentitinya dengan menggunakan lnitiaI  huruf NR dan AB.

Akan adakan sidang media.

Setakat ini, belum ada sebarang penjelasan berkenaan k3s yang telah membuatkan nama seIebriti terkenal itu kembali disebut.

Menurut Yusri Yunus lagi, barang buukti dan juga kron0logi pengangk@pan akan dimaklumkan pada sebelah petang 8 Julai 2021.

 “Nanti siang setelah zuhur saya akan k0npers di sana. Saya akan tunggu teman-teman di sana,” ujarnya

Nama Nia Ramadhani sememangnya terkenal kerana watak antag0nisnya dalam Bawang Putih Bawang Merah begitu memberi lmpak kepada penonton sinetr0n tersebut di Malaysia.

Nia dan Ardi Bakrie mendirikan rumah tangga pada 2010 dan telah dikurniakan beberapa orang anak. Kehidupan pelakon itu sangat mewah memandangkan bernikah dengan seorang usahawan dari keluarga yang berjaya.

Sumber: CNN Indonesia

Via omm.

Be the first to comment on "NlA Ramadhani & suami dilap0rkan dit@han p0lis, terkait penyaIahgunaan d4d4h?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*