[VIDEO] REAKSl KUClNG Bila Sedar Ada BlAWAK Di Sebelah Bikin Berdekah!

Kucing biasanya cukup ber@ni jika bercakap tentang menngkap lipas ataupun tik0s di rumah. Tetapi jika bertemu dengan ha!wan lain seperti biawak, mungkin lain pula reaksi yang diberikan sama seperti telatah kucing ini.

Siapa sangka pertemuan di antara kucing dan bi@wak ini berjaya menghiburkan ramai ditambah dengan reaksi terkej0t si kucing. Malah rata-rata netizen turut sama berdekah melihat reaksi kucing ini yang terIampau terkej0t apabila melihat bi@wak itu.

 

Di dalam video yang dikongsikan ini, kelihatan beberapa ekor kucing sedang duduk meIepak di kawasan rumah itu. Namun gelagat seekor kucing berwarna hitam ini mencvri tumpuan ramai apabila dia tidak sedar dengan kemunculan bi@wak di sebelahnya.

Dalam masa yang sama, kucing-kucing yang lain mula menjauhkan diri sebaik saja sedar dengan kehadiran bi@wak itu. Namun kucing hitam itu masih lagi dilihat tenang dan tidak bergerak walaupun bi@wak itu berada begitu hampir dengannya.

Mungkin ada yang menyangka kucing itu cukup berani melawan bi@wak itu tetapi sebenarnya kucing itu langsung tidak sedar dengan kehadirannya. Sebaik saja dia menoleh ke biawak itu, kucing itu mula mel0mpat tinggi gara-gara terkej0t.

Di ruangan k0men, netizen turut sama berdekah melihat reaksi terkej0t kucing itu. Ada juga yang terhibur melihat kucing itu mengambil begitu banyak masa untuk sedar tentang kemunculan bi@wak itu.

“Punyalah lambat dia sedar yang biawak tu bukan selipar.”

Sumber HCL

Be the first to comment on "[VIDEO] REAKSl KUClNG Bila Sedar Ada BlAWAK Di Sebelah Bikin Berdekah!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*