[VIDEO] 3 Tahun Cer@i Masih Ingat Butiran Peribadi, Wanita Terkej0t Jumpa Bekas Suami Di PPV

Berikutan peningkatan k3s C0VID-19 yang semakin meningkat di negara kita, rkyat disy0rkan mengambil sunt!kan vksin di Pus@t Pemberian V4ksin yang ditetapkan.

Di samping itu, ramai yang berkongsi kisah menarik di laman sos!al berkenaan pangalaman mereka sewaktu menerima sunt!kan vksin. Ada yang menyarung k0stum din0saur bahkan ada juga yang memakai k0stum karakter Disney terkenal iaitu D0nald Duck

Bagaimanapun, berbeza pula dengan ragam wanita bernama Alia Nur Shafira ini yang mana dia telah berkongsi kisah bertemu dengan bekas suaminya yang sudah lama terpis4h sejak 3 tahun lalu.

Difahamkan lagi, bekas suaminya itu bertugas sebagai salah seorang sukareIawan di sebuah PPV yang terletak di Selangor.

Pertemuan yang tidak diranc4ng.

 

Lihat siaran ini di Instagram

 

Siaran dikongsi oleh Alya shafira (@alianurshafira)

“Perlukan ic tak ? Tak perlu, saya ingat semua tentang awak,” kata lelaki itu saat ditanya oleh bekas lsteri.

Masih mengingati segala makIumat peribadi

Biarpun sudah bertahun tidak hidup sebumbung, lelaki itu masih mengingati segala maklumat peribadi bekas isterinya apabila dia membantu mengisi borang pengambilan v4ksin di kaunt3rnya.

Menurutnya, detik pertemuan tersebut dikongsi sekadar kenangan sahaja kerana kej4dian itu sangat tidak disangka serta lucu.

Menjengah ke laman sos!al Twitter, rata-rata netizen yang menyaksikan perkongsian terebut berasa seb4k malah ada juga yang tertanya-tanya mengapa mereka berdua berpisah.

Sed!hnya, dah 3 tahun bercer@i belum tentu dah ‘move on’

Cinta sejati mesti takkan pernah lupakan orang tu

 

Sumber: Instagram Alia Nur Shafira, Twitter @Amrlamnnn

Via omm

Be the first to comment on "[VIDEO] 3 Tahun Cer@i Masih Ingat Butiran Peribadi, Wanita Terkej0t Jumpa Bekas Suami Di PPV"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*