AZEEZ RAHlM Agih Bantuan Di Kem PeIarian G@za, NETlZEN Tanya CAPRlCE Tak Ikut Ke?

Sejak kebelakangan ini, nama penyanyi rap, Caprice menjadi sebutan di media sosiaI gara-gara kenyataan yang dipercayai dia tidak berpuas hati dengan Ustaz Ebit Lew.

Terbaharu, lsu di mana keberadaan Caprice menjadi tanda tanya apabila netizen tidak melihatnya di dalam beberapa foto yang telah dimuat naik oleh Datuk Seri Abdul Azeez Rahim di Facebook ketika m!si menghulurkan bantuan di Jordan.

Dimanakah Caprice.?

Baru-baru ini, ahli Parlimen Baling bersama kumpulan m!si Humanitarian Mission 4 Palestine (HM4P) dilihat telah berkunjung ke kem peIarian G@za yang terletak di kawasan perkampungan Jerash, Jordan untuk memberi bantuan.

Walau bagaimanapun, mereka masih belum berjaya untuk memasuki ke G@za dan kini masih berada ji Jordan. Namun, kelibat Caprice tidak kelihatan ketika m!si memberi bantuan di kem peIarian berkenaan.

Susulan daripada itu, net!zen mula membanjiri ruangan k0men dengan mempersoaIkan di mana Caprice atau nama sebenar Ariz Ramli kerana difahamkan penyanyi rap itu merupakan salah seorang peserta m!si HM4P.

‘Mana Caprice? Tanya je’

Menjengah ke ruangan k0men, rata-rata netizen bertanya di mana Caprice sekarang ini. Malah ada juga di antara mereka yang berselor0h agar ahli parIimen itu membawa penyanyi rap berkenaan pulang ke Malaysia.

Sumber : Azeez Rahim

Via ohbulan

Be the first to comment on "AZEEZ RAHlM Agih Bantuan Di Kem PeIarian G@za, NETlZEN Tanya CAPRlCE Tak Ikut Ke?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*