Orang Ramai Puji FrontIiner Sanggup Red@h BANJlR Untuk Ambil St0k V4ksin Dari Helikopter

Program Imunisasi C0vid-19 Kebangsaan (PlCK) sedang giat dijalankan bagi membentuk lmuniti kel0mpok dalam kalangan rkyat Malaysia. Sejak seminggu yang lalu, negara kita mencatatkan pemberian d0s v4ksin sehingga menghampiri setengah juta d0s sehari.

Bagi meneruskan hasrat negara untuk membentuk lmuniti kelompok, pelbagai usaha dijalankan terutamanya barisan frontIiners yang bertungkus-lumus merealisasikannya. Dalam satu video yang min nak kongsi kali ni, kita boleh tengok sekumpulan fr0ntliners sanggup red4h banj!r untuk dapatkan bekalan v4ksin yang dibawa menggunakan helikopter. Korang boleh tengok video @datukhensem yang dikatakan berlaku di Sarawak kat bawah ni.

 

Terima kash fr0ntliners!

Rata-rata netizen memberikan ucapan terima kasih kepada barisan fr0ntliners yang sanggup red4h banj!r untuk ambil st0k vksin. Dah lah dibawa guna helikopter, air banj!r tu kena tiup dengan angin helikopter tu confirm basah habis baju dorang kan.

Sumber LM

Be the first to comment on "Orang Ramai Puji FrontIiner Sanggup Red@h BANJlR Untuk Ambil St0k V4ksin Dari Helikopter"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*