[VIDEO] Sempena ulang tahun ke-11, ibu hadiahkan anak jambangan bunga duit RM11,000

Setiap kali tiba hari lahir, pasti ramai yang ternanti-nanti ucapan serta hadiah daripada lnsan tersayang termasuk keluarga dan rakan-rakan.

Begitulah seperti kisah kanak-kanak ini yang telah menerima kejvtan hadiah berbentuk jambangan bunga gerg@si dipenuhi duit berjumlah RM11,000 daripada kedua ibu bapanya..

Tak sangka dapat surprise.

Menerusi sebuah video yang dimuat naik oleh @azieawi di apIikasi TikT0k, ibunya berkongsi momen gembira sewaktu anaknya menerima jambangan bunga gerg@si tersebut.

Minta iPhone 12, g@nti dengan RM11,000

Menurut si ibu, sebelum ini anaknya itu pernah meminta hadiah iPhone 12 dan kek namun dia terpksa ‘men0lak’ permintaan tersebut kerana tidak mampu dan tiada kedai yang menerima tempahan kek saat akhir. Kanak-kanak itu juga reda sekiranya tiada hadiah pada hari lahirnya.

Namun begitu, si ibu sebenarnya telah bercadang untuk membuat kej0tan secara senyap-senyap dengan menghadiahkan bunga duit berjumlah RM11,000 sempena ulang tahunnya yang ke-11.

 

Sebaik sahaja menerima kej0tan itu, kanak-kanak itu dilihat men4ngis dan mengalirkan air mata kerana begitu terharu dengan hadiah tersebut.

Menjengah ke ruangan k0men, rata-rata netizen turut meluahkan rasa gembira saat menyaksikan reaksi kanak-kanak itu. Dalam pada itu, mereka berharap agar dia akan membalas jasa ibunya kelak.

Untunglah dapat surprise.

Via omm

Be the first to comment on "[VIDEO] Sempena ulang tahun ke-11, ibu hadiahkan anak jambangan bunga duit RM11,000"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*